maanantai 16. maaliskuuta 2020

#tueyrittäjää

Kuva ja alkuperäinen idea Miten niin liikaa? & Viilankantolupa 

Koronasta on saanut (ja saa..) lukea varmasti kyllästymiseen asti, mutta oletko huomioinut tämän vaikutukset terveyden lisäksi (mikä on toki se tärkein juttu!) myös talouteen? Tämä tulee varmasti monella tapaa moneen vaikuttamaan, mutta yksi kaikista haavoittuvin ryhmä on pienyrittäjät ja haluaisinkin nyt muistutella teitä tämän kaiken keskellä huomioimaan heidät. Voit tukea pienyrittäjiä ihan suoraan rahallisesti (jos esim. aika peruuntuu niin maksat kuitenkin vaikka osan käyntimaksusta, ostat tuotteita/lahjakortteja tms.) tai muistuttelemalla tuttaviasi näistä upeista uurtajista. Eli levitä sanaa ja pyritään tämän osalta omalta osaltamme huolehtimaan, että koronan vaikutuksia saataisiin edes pikkiriikkisen pienemmiksi <3

8 kommenttia:

 1. Meillä ei shoppailla nyt hetkeen kun ei ole aikaa ollenkaan sellaiseen. Nyt keskitytään noihin meidän nuoriin ihan kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole aikaa ja/tai rahaa niin voi tukensa osoittaa esim. vinkkaamalla somessa omasta lemppariyrityksestä seuraajilleen :)

   Poista
 2. Haastava tilanne, siskontytärkin on kampaaja ja tilauskirja alkaa olla tyhjä.
  Ostarilla tänään tein vähän ylimääräisen ostoksen pienehköstä keittiötarvikekaupasta ja olisin käynyt Body Shopinkin kaupassa, mutta se olikin kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monet yritykset ovat muuttaneet aukioloaikojaan Joensuussakin lyhyemmiksi.

   Poista
 3. Tämä on tärkeää! Meidän tulee myös muistaa pienyrittäjät epidemian jälkeen!

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihana kampanja! Laitoin itekin juttuja jakoon Instassa.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat