lauantai 14. maaliskuuta 2020

Kani joka tahtoi nukahtaa

*)mainoslinkki

Tänään esittelyssä kirja, jota en ole koskaan lukenut:

Kuva lainattu * Adlibriksen sivuilta.
Tämä kirja löytyy ihan perinteisenä * painettuna teoksena (ovh 23,20€), mutta voit hankkia tämän myös * e-kirjana (ovh 4,50€) tai * äänikirjana (ovh 8,80€). Lisäksi kirja löytyy mm. * Nextoryn valikoimista, minkä kautta itse tähän tutustuin.


"Maailman myydyin iltasatu tainnuttaa kaikki iltakukkujat! Sisältää lukuohjeet ja tehokkaita psykologisia rentoutumiskeinoja.

Olipa kerran pieni kani nimeltä Kalle, joka tahtoi kovasti nukkua mutta ei saanut unta juuri nyt. Kallen mielestä olisi ollut paljon mukavampaa valvoa ja leikkiä koko ilta kuin mennä nukkumaan, nyt. Äiti Kani ehdotti yhteistä matkaa Taikuri-sedän luokse. Taikuri-setä saisi taikaloitsuillaan ja taianomaisella unihiekallaan kenet tahansa nukahtamaan. [haukottele] Tässä sadussa on onnellinen loppu. Makoisia unia!

Kani joka tahtoi nukahtaa on meditatiivinen satu, joka nukuttaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Sen kirjoittaja Carl-Johan Forssén Ehrlin on ruotsalainen käyttäytymistieteilijä ja NLP-valmentaja (Master Practitioner)."

Neiti on yleensä hyvä nukahtamaan, mutta päiväkotipäivien jälkeen on ajoittain yliväsymystä/ylivirittyneisyyttä ilmassa minkä vuoksi uni ei tule vaikka selkeästi onkin väsynyt. Näinpä päätin suositukset kuultuani ottaa tämän testiin - vaikka kirja onkin suositeltu yli 3-vuotiaille. Ja tämä toden totta on toiminut niinä kertoina kun olen tämän kokenut aiheelliseksi ja laittanut pyörimään. Otin testimielessä itselleni Nextorysta kahden viikon kokeilujakson, että saan tätä testailtua - pitää katsoa jatkanko sitä jatkossa vai hankkisinko tämän meille äänikirjana. (Äänikirjana sen vuoksi, että tätä lukiessa on tietty tekniikka oltava hallussa, että tämä toimii - ohjeet käsittääkseni painetusta kirjasta kyllä löytyvät..) Aion ehdottomasti testata tätä myös itselleni mikäli joskus on levoton olo eikä uni meinaa millään tulla!


Onko tämä sinulle tuttu teos tai millä konstilla sinä saat itsesi ja/tai lapsesi uneen?

6 kommenttia:

 1. Meillä on vain heijattu uneen sadun jälkeen. Tämä kirja ei ole mitenkään tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulee unen kanssa ongelmia niin kannattaa kokeilla - aikuistenkin :)

   Poista
 2. Mä olen kuullut tästä kanssa ja haluaisin hankkia tän meillekin jossain muodossa :).

  VastaaPoista
 3. Iltasatu äänikirjana - senkin saa siis nykyisin "teetettyä" palveluna :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oma ääni ei kestä lukemista (kuten tällä hetkellä flunssaisena) niin nämä äänikirjat ovat kyllä pelastus <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Bokashi

Olen viime aikoina alkanut tsempata enemmän kierrätyksen suhteen ja näin ollen hankinnat biojätteen lajittelunkin parantamiseksi olivat edes...

Luetuimmat