maanantai 2. maaliskuuta 2020

Kuumottaa, polttaa?

saatu ilmaistuote

Kuten aikalailla kaikki naiset niin myös itsekin haen niitä konsteja joilla saisi kroppaa kiinteämmäksi helposti ja kohtuullisen nopeasti. Tokikin tiedän, että se mikä tässä todella auttaa on elintavat eli ruokailun ja liikunnan tasapaino, mutta saahan sitä haikailla myös muiden konstien perään, eikö? Tänään siis esittelyssä alkuvuonna testissä ollut kaksikko:


Sothys Minceur Capitale -selluliittiseerumi (ovh 85€/200ml) & Athletics Gel Chauffant Lissant -lämmittävä ja silottava vartalogeeli (ovh 49,60€/100ml). Selluliittiseerumi lupaa rajoittaa rasvan varastoitumista sekä edistää rasvan poistumista aktivoimalla mikroverenkiertoa. Lämmittävä ja silottava vartalogeeli sopii käytettäväksi ennen urheilusuoritusta tai kiinteyttävänä hoitotuotteena selluliittiseerumin kanssa. Kumpaakaan ei suositella raskauden tai imetyksen aikana ja molemmat on tarkoitettu käytettäväksi täsmätuotteena ongelmakohtiin kuten reisiin, pakaroihin ja vatsalle. Näitä käytettäessä kädet tulee muistaa pestä huolellisesti aina käytön jälkeen!

Käytin näitä tosiaan alkuun yhdessä; lämmittävä vartalogeeli loppui muistaakseni noin kuukauden käytön jälkeen, selluliittiseerumi kesti noin kaksi kuukautta. Lämmittävä vartalogeeli on todella tujakkaa tavaraa ja aiheutti omallakin ihollani melkoisen punoituksen - ensimmäisen käyttökerran jälkeen pohdinkin onko niinkään hyväksi, mutta koska reaktio laski varsin nopeasti eikä ollut epämiellyttävä (vaikka iho punoittava ja kuumottava olikin) niin uskaltauduin käyttämään tuubin loppuun saakka. Otin ennen ja jälkeen käytön mittoja vartaloltani nähdäkseni tilannetta ja kuukauden käytön jälkeen niin reidet kuin vatsankin seutu oli kaventunut parilla sentillä! Joulukuun jälkeen toki otin hieman ryhtiliikettä ruokailujen suhteen, mutta liikuntapuoli pysyi entisellään - sanoisin siis tuotteillakin olleen selkeästi vaikutusta. Pelkän selluliittiseerumin turvin edelleen seuraavan kuukauden aikana pientä kaventumaa oli havaittavissa vaikkakin hieman pienemmässä määrin.


Ihoreaktio lämmittävästä geelistä oli melkoinen, mutta toisaalta lopputuloskin senteissä oli yllättävänkin hyvä, joten omista ensifiiliksistä huolimatta voisin geeliinkin tarttua uudemman kerran. (Jäin kyllä pohtimaan, että toimisivatko muutkin lämmittävät geelit yhtä hyvänä boostina selluliittituotteen alla?) Kokonaisuudessaan selluliittituotteet ovat hyvä lisä, mutta ainoastaan näillä on turha kuvitella saavansa loppuelämän kestäviä tuloksia aikaan - ja näinhän näiden kanssa yleensä ohjataankin.

Jos tuotteet alkoivat kiinnostaa niin kurkkaa löytyykö läheltäsi Sothys-kauneushoitolaa.


Oletko sinä törmännyt todella toimivaan selluliitin hoitotuotteeseen?

10 kommenttia:

 1. Uuuu, mulle nämä :D Mä testailin aiemmin selluliittituotteita tosi tiuhaan (blogissa ihan kiinteytysosiokin), mutta nykyään selluliitit tulee voideltua samalla millä muukin vartalo :D

  VastaaPoista
 2. Mä saan aina selluliittituotteista pahan allergian.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä hyviltä, mutta tiedän olevani niin laiska etten kuitenkaan käyttäisi :D.

  VastaaPoista
 4. Minä uskon ruokavalion ja liikunnan voimaan!

  VastaaPoista
 5. Erittäin mielelläni ottaisin molemmat kyllä kotiin! Mikään ei olisi liiaksi avuksi tämän selluliitin kanssa :D

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttamedia.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Bearel x Valtteri Sandberg kesäboxi

 *)mainoslinkki En ole viime aikoina juurikaan kauneusboxeja tilaillut, vaikka edelleenkin rakastan yllätyksellisyyttä niissä - sekä tietyst...

Luetuimmat