tiistai 10. maaliskuuta 2020

Advanced Night Repair

*)mainoslinkki

Miltä kuullostaisi mielikuva vanhan lääkepullon kaltaisesta pakkauksesta ja ei-niin-hyvästä tuoksusta? Voisi kuvitella jälkimmäisen toimivan karkottajana, mutta tämän tuotteen kohdalla yllättäen ei..



Näistä kahdesta nimenomaan kasvoille tarkoitettu seerumi on se, joka ei minun nenääni tuoksu hyvältä - ei tosin ole epämiellyttäväkään. Silmänympärysseerumissa en ole tuoksua havainnut.


Kasvoseerumi on todellinen kulttituote, joka lupaa häivyttää ikääntymisen merkkejä, heleyttää, korjaa ja suojaa ihoa ympäristön epäpuhtauksien ja UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta sekä kosteuttaa ihoa. Öljytön koostumus, joka soveltuu kaikille ihotyypeille.

Tämä tuote on ollut markkinoilla KAUAN eli ihan turhakkeesta ei voi kyse olla. Yleensä tuoksu on itselleni tärkeä osa ihonhoitoa, mutta jostain kumman syystä tämän kohdalla sillä ei ole niin väliä. Mitään suurta ihmettä en iholla tämänkään tuotteen kohdalla huomaa tapahtuvan (kuten olen maininnut niin olen siinä mielessä huono koekaniini, koska ihoni on sen verran hyvässä kunnossa ettei siinä ole niinkään parannettavaa vaan nimenomaan kunnon ylläpitoa - jota tokikaan ei niin selkeästi huomaa..), mutta jotenkin tämä on vain HYVÄ. Eli muistikuvat tästä tuotteesta eivät missään nimessä vuosien aikana ole värittyneet parempaan suuntaan vaan ne ovat juuri sitä mitä tuote todella on.


Silmänympärysseerumista itselläni ei ole niin selkeää mielikuvaa, mutta muistan tätäkin käyttäneeni. Tämä lupaa ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä tummuutta silmänympärysiholla, kosteuttaa, vähentää turvotusta ja juonteita. Nimestään huolimatta soveltuu käyttöön aamuin-illoin.

En tiedä onko omalla kohdalla ikä vai äitiys vaiko kenties molempien summa tehnyt sen, että ihonhoitoon panostaminen on entistä tärkeämpää - ja siitä lipsuminen näkyy heti. Tämä parivaljakko on siis ehdoton napakymppi omaan käyttööni tällä hetkellä - ehkä niin suuresti näitä ei edes silloin kymmenisen vuotta sitten tarvinnutkaan :D Nämä eivät tokikaan ole sieltä halvimmasta päästä, mutta mikäli mielenkiinto heräsi ja on mahdollisuus satsata tuotteisiin niin suosittelen näitä kahta erittäin lämpimästi!


Mikä hypetetty tuote on sinulla osoittautunut täydeksi napakympiksi?

10 kommenttia:

  1. Tykkään näistä valtavasti ja ostin jo varastoon täydennystä.

    Kivaa keskiviikkoa Mira. ❤️

    VastaaPoista
  2. Täytyy myöntää, että napakymppejä ei oikein ole löytynyt :/

    VastaaPoista
  3. Olen aina tykännyt Estee Lauderin tuotteista. Kiva tuo apteekkipullo. Estee Lauderin seerumi kuulostaa hyvältä.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. En ollut kuullut näistä tuotteista, mutta nyt alkoi kiinnostaa! Minulla on käytössä meikkivoide Estee Lauderilta. Nyt en osaa sanoa yhtään napakymppi tuotetta, jota en voisi toiseen vaihtaq. On kiva kokeilla aina uusia tuotteita.

    VastaaPoista
  5. Tuntuu, että omalla kohdalla on käynyt niin, että äitiys on vähentänyt omasta ihosta huolehtimista. :D Onneksi sun postaukset aina muistutta mua näistä hyvistä tuotteista, vinkeistä ja hoidoista. Voisi jäädä muutoin vieläkin vähemmälle. <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle itselleni kosmetiikka on sitä tärkeää arjen luksusta ja hemmottelua kaiken kiireen ja stressin keskellä <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat