tiistai 3. maaliskuuta 2020

FitBit Versa2

Jotkut saattoivat huomatakin, että lahjoin itseäni joulukuun alussa uudella aktiivisuusrannekkeella. Tämä oli ollut mielessäni kyllä jo jonkin aikaa, mutta kun käytössä ollut sitten päätti irtisanoa sopimuksensa niin päätös pitikin tehdä nopeasti. Yritin vertailla eri rannekkeita, syy miksi päädyin siihen mihin päädyin oli se, että edellinenkin oli FitBit ja olin siihen ollut tyytyväinen.


FitBit Versa 2 (ovh n. 200€) on julkaistu viime vuonna ja sisältää aktiivisuuden ja unen seurannan lisäksi monia muitakin ominaisuuksia, joista itselleni yksi tärkeimmistä on äänetön herätys (ranneke siis värähtelee kädessä). Lisäksi kello sisältää monia ominaisuuksia, jotka ovat jääneet itsellä vähemmälle testailulle kuten sää ja Spotify.

Aiempi aktiivisuusrannekekeni oli tätä kapeampi ja itselläni meni hetki ennenkuin totuin tähän - ranne itseasiassa tuntui jopa hieman kipeältä aluksi kun en varmaankaan osannut nukkua oikein kunnolla aluksi tämän kanssa (herätyksen takia tämä on tosiaan myös öisin ranteessani), tämä meni kuitenkin onneksi nopeasti ohitse. Pohdin hankintaa tämän ja tätä aiemman version välilläkin, mutta koska hintaeroa oli vain 50€ ja ominaisuuksiltaan tämä vaikutti selkeästi paremmalta niin päätin tosiaan investoida kerralla - olihan edellinenkin käytössä ollut kuitenkin parisen vuotta.


Aktiivisuusrannekkeissa kannattaa muistaa aina se, että nämä ovat suuntaa-antavia eli näitäkään ei kannata tuijottaa liian tarkasti - eikä varsinkaan stressata näiden suhteen. Itselläni aktiivisuusranneke on ensimmäisestä Polarista lähtien toiminut kivana tsemppaajana varsinkin arkiliikkumisen suhteen ja toki on ollut mielenkiintoista nähdä myös dataa unesta. Nyt kun tämä nykyinen on kulkenut matkassa mukana muutaman kuukauden ajan niin voin sanoa etten voisi olla hankintaani tyytyväisempi! Tämän muotoilu ja väritys miellyttää silmääni minkä lisäksi ominaisuudet aiempiin nähden ovat entistä paremmat. Oman kappaleeni tilasin suoraan FitBitin omilta sivuilta, mutta näitä löytyy ihan kivijalkamyymälöistäkin kuten Gigantista ja Powerista.


Löytyykö sinulta aktiivisuusranneketta?

9 kommenttia:

  1. Miulla on 29,90 € halppis :D Ollut nyt kyllä hyllyllä, kun en osaa nukkua sen kanssa ja kello osan alapuoli alkaa kutiamaan ranteessa, tulee punainen "kuivakka" jälki ja kestää pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei onneksi kellosta ole mitään reaktioita ihoon tullut vaikka käytännössä otan vain suihkun ajaksi pois :D

      Poista
  2. Mä olen käyttänyt Fitbitin rannekeita jo vuodesta 2014 alkaen ja olen tykännyt kovasti. Tällä hetkellä mulla on Charge 2 ja on kyllä hyvä! Fitbit on best :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hyvä, mutta tämä on vielä parempi - kun on aika päivittää niin suosittelen tätä lämpimästi! <3

      Poista
  3. Mulla oli Polarin mittari, mutta aloin saada siitä ihottumaa. Uutta en ole tullut hankkineeksi. Miehellä on mittari ja huonoin puoli hänellä on se, että kaikki whatsapp ym. viestit tulee puhelimeen. Osa niistä on tarpeen, mutta sitten on ajoittain yliaktiivisia lasten luokan tai harrastuksen ryhmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole laittanut asetuksia niin, että tulisi viestit tai puhelut tähän :D

      Poista
  4. Itselläni ei ole aktiivisuusranneketta mutta on ollut mielessä kyllä hankkia sellainen. Itse en myöskään missään tapauksessa haluaisi, että rannekkeeseen tulisi liikaa tietoja häiritsemään minua kuten vaikka juuri puheluita tai viestejä. Kännykkä kun kulkee muutenkin mukana. Jännä muotoilu tuossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää muotoilu jotenkin miellyttää tosi paljon omaa silmääni :)

      Poista
  5. Itselläni ei ole koskaan ollut aktiivisuusranneketta tms. Olisi kyllä kiva päästä sellaista kokeilemaan. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat