torstai 19. maaliskuuta 2020

Kuinka saada aika kulumaan kotona?

*)mainoslinkki

Koronan vuoksi monia paikkoja on suljettu ja ylipäätään yleisillä paikoilla notkumista ei sallita, joten monet ovat pohdiskelleet kuinka sen ajan siellä kotona oikein saakaan kulumaan.. Ajanhan voi hyödyntää esim. tekemällä kunnon kevätsiivouksen, mutta mikäli se on jo tehty tai ei vain oikein kiinnosta niin tässä muutamia muita vaihtoehtoja: (Tässä nyt siis mietittynä mitä voi kotona tehdä, lisäksihän esim. ulkoilua ei ole kielletty kunhan välttelee isompia ihmismassoja ja flunssaisia..)

Kuva ihanista ruusuista ihan vain, koska kukat piristävät aina päivää <3

- Kirjastot ovat suljettuja, mutta onneksi nykyisin on helposti netistä saatavat e- ja äänikirjat. (esim. * Nextory, E-kirjasto, * Adlibris..)

- Suoratoistopalvelut tuovat myös sisältöä päiviin niin leffojen kuin erilaisten sarjojenkin muodossa, mutta kannattaa muistaa myös ilmaista sisältöä tuottavat Yle Areena, MTV, Ruutu, DPlay..

- Ruokakaupat ovat auki, mutta varsinkin riskiryhmien kannattaa harkita hyödyntävänsä netin mahdollisuuksia tämänkin suhteen. Citymarketilla ja Prismalla on ainakin tuotteiden kasaus + kotiinkuljetuspalvelut minkä lisäksi hävikkiruokaa voit pelastaa Fiksuruuan tai * Matsmartin kautta.

- Opi uutta ihonhoidosta; * TwistBe on laittanut upean * "Uusi alku ihollesi" -verkkokurssin nyt -30% tarjoukseen eli saat opit itsellesi vain 87€ hintaan. (Itsekin olen tämän käynyt lävitse ja voin vain suositella lämpimästi!!) Ja toki kannattaa samalla kurkata verkkokaupan valikoima, sinnehän omistajat ovat tarkoin valinneet vain priimaa myyntiin ja tuotteita löytyy jokaisesta hintaluokasta!

- Jos kuitenkin päädyt kevätsiivoukseen vaikkapa vain vaatekaappien osalta niin kannattaa laittaa vanhat kiertoon ja hankkia uusvanhoja tilalle esim. * Emmyn tai Vähänkäytetty.fi kautta.


Mitä vinkkejä sinulla olisi antaa neljän seinän sisällä oleileville? :D

10 kommenttia:

  1. Myö käytiin eilen kävelemässä, aika paljon tuli porukkaa vastaan, toki lähinnä alle 40 -vuotiaita ja lapsien kanssa + perinteiset koiranulkoiluttajat :)

    Onkohan miten noilla marketeilla ruuuhkautunut, kun Citymarketilla oli jo tämä viikko täynnä, ensi viikolle kait aukeaa tiistai kuljetuspäiväksi.

    Matsmart ja Fiksuruoka on käteviä, jos vaan sattuu jotain kivaa löytymään, jotkut yritykset ovat laskeneet ilmaisten postikulujen rajojakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo itse noita katsellut, mutta Prisma ainakin paikoitellen ollut pitkälle ruuhkautunut noiden keräysten/kotiinkuljetusten osalta. Jonkin verran kai ovat kerääjien määrää saaneet lisättyä kun muualla porukalle ei töitä (ravintolat, hotellit..).

      Poista
  2. Koira on hyvä lenkittäjä aina eli sen kanssa tulee kyllä nyt ulkoiltua. Itse olen jo katsellut ikkunoita sillä silmällä, että pesinkö vai ei...mutta toistaiseksi tyytynyt muuten vain siivoilemaan kotosalla. Olen myös löytänyt omasta kirjahyllystä kirjoja, joiden juoni on unohtunut ja lukenut siis ne uudelleen. Jos olisin todella ahkera siivoisin kellarikomeron mutta sitä taidan vielä vain harkita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen ottanut lunkisti kun sairauslomalla ollaan, ensi viikolla paluu taas arkeen jos tämä tauti hellittää otettaan - ei pitäisi koronasta kuitenkaan olla kyse :D

      Poista
  3. Ostin Sims 3 -pelin pleikkarille ja aika kuluu nyt vähän liiankin mukavasti sen parissa :D

    VastaaPoista
  4. Suoratoistoja olen käyttänyt jo muutenkin, mutta nyt on ollut mielenkiintoisia uutisia siltäkin saralta, että niin Netflixin kuin Youtuben osalta operaattorit ovat rajoittaneet kaistaa Euroopan osalta (pahin korona-alue nykyisin) jotta netti ei tukehtuisi lisääntyneeseen liikenteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin näin tuon uutisen, en tiedä koskeeko myös Viaplayta - itselläni se tällä hetkellä käytössä ja täytyy sanoa etten ainakaan itse ole huomannut muutosta. (En kyllä myöskään Youtuben kohdalla..)

      Poista
  5. Voin antaa vinkkinä vaan sen, että käytä aika siihen mistä oot aina sanonu että haluat sen tehdä, muttet ole koskaan saanu aikaiseksi!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat