torstai 26. maaliskuuta 2020

Goodiebox maaliskuu

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Betten kanssa tottui siihen, että boxin sai heti alkukuusta käsiinsä, joten * Goodien kanssa on ollut tottuminen erilaiseen systeemiin. Itse sain boxin käsiini eilen, toissapäivänä pärähti viesti, että oli haettavissa. Ainakin osalle näyttäisi boxi rantautuneen jo viime viikolla, mutta tästä huolimatta sain oltua spoilaantumatta sisällöstä :D


Boxi teema osui jo ennakkoon silmääni "Body love", jonka tiimoilta itse ajattelin boxin sisältävän vartalolle tarkoitettuja tuotteita - ihan nappiin ajatukseni eivät menneet :D


* Aurelia Revitalise&Glow Serum (ovh 78,50€/30ml, boxissa 15ml koko)
"Kevyt ja nopeasti imeytyvä, tehokas ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä neste. Siinä yhdistyvät Aurelia Probiotic Skincares teknologia ja luonnolliset kasvi- ja kukkauutteet, ja se kiihdyttää ihon toimintaa ja antaa iholle sen tarvitsemia probioottisia ainesosia, peptidejä ja antioksidantteja. Tiivistettyjä, täysin luonnollisia ja kasvipohjaisia ainesosia ovat muun muassa runsaasti omega 3, 6, ja 9 -rasvahappoja, jotka antavat iholle elinvoimaa, vahvistava Kigelia africana sekä antioksidanttipitoinen hibiskus, joka ehkäisee hapettumista. Tässä koukuttavassa seerumissa on luonnollinen ja mieto jasmiinin, temppelipuun, tuberosan ja mandariinin tuoksu. Se kosteuttaa ja rauhoittaa sameaa ja kuivaa ihoa, antaa tervettä hehkua ja ehkäisee ihon ikääntymistä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Dermatologisesti testattu."

Tunnetusti kaikki ihon tehohoidot ovat minulle mieluisia eli voin luvata tämänkin päätyvän vielä omaan käyttööni - kunhan olen muutaman jo avatun ehtinyt käyttää pois alta :D


Comme Deux Lip Oil #liplove (ovh 18€/8ml)
"Sano "hei" huuliesi uudelle ihastukselle! Tämä superkevyt ja ravitseva huulituote sisältää luonnollisia öljyjä kuten opuntiaa, suojaavaa skvalaania ja ihanaa C-, E- ja F-vitamiinien yhdistelmää."

Huulituotteita minulla on aivan järkyttävät määrät, mutta siitä huolimatta tämä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Jos saisin jemmojani vähän karsittua niin ehkä saan perusteltua itselleni tämän korkkaamisen :D


Niré Beauty Face Prep Tool (ovh 5€)
"..sen erikokoiset ja pehmeät harjakset pesevät ja kuorivat kasvoja kevyesti, puhdistaen kasvoiltasi meikin ja epäpuhtaudet.."

Itselläni on parikin vastaavia kasvoharjoja enkä vain ole tullut niitä käyttäneeksi, joten taidan tämän korkkaamatta laittaa kiertoon..


Human+Kind Body Soufflé (ovh 16,45€/200ml)
"Oletko hemmottelun tarpeessa? Anna kehollesi miniloma Human+Kindin taivaallisella vartalovoiteella. Erityisesti herkälle ja kuivalle iholle suunniteltu koostumus imeytyy nopeasti ja tekee ihosta upean pehmeän."

Tätä oli pakko korkata sen verran, että sain tuoksuteltua tuotetta; ihana tuoksu! Tulee ehdottomasti käyttöön - jälleen kunhan muutamia entisiä olen saanut pois alta :D


Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask (ovh 10,50€)
"Rauhoita turvonnut silmänympärysiho Vitamasquesin hydrogeelinaamiolla, joka on simppelisti sanottuna mahtava. Naamio sisältää kristalliuutteita ja on erittäin helppokäyttöinen..."

Varsinkin nyt sairasteltuani silmänympärysiho on entistä tummempi eli kaikenlainen tehohoito sille on tarpeen!


Ivy Aia Micellar Cleansing Water (ovh 10,89€/200ml, boxissa 50ml koko)
"Misellivesi sisältää emulgointiaineita, jotka poistavat hellävaraisesti lian ja meikin kasvoilta ja silmien alueelta. Samalla se rauhoittaa rasittunutta ihoa ja tuloksena on raikas ja puhdas iho. Sisältää luonnon omaa saippuaa suopayrttiä sekä hedelmä – ja kasviuutteita. Sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle."

Misellivedet ovat aina tervetulleita, näitä tulee päivittäin käytettyä. Kokonaisuudessaan nopealla vilkaisulla itse sarja kokonaisuudessaan vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, tähän täytyy ehdottomasti tutustua paremmin!


Kokonaisuus jälleen kerran erittäin onnistunut, tuotteista vain yksi lähtee varmuudella kiertoon ja melko varmasti sanoisin kaikkien loppujen päätyvän lopulta omaan käyttööni. Kahden boxin perusteella sanoisin, että Goodiebox on päihittänyt Betten!


Miltä Goodiebox on sinun silmääsi vaikuttanut?



7 kommenttia:

  1. Mä myös tuosta alusta ajattelin, että tulee vartalonhoito juttuja. Tavallaan tuo kyllä sitä onkin, mutta jotenkin taas sellainen vartaloon keskittyvä juttu olisi kyllä aika hieno juttu.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita ja ainakin minulle ihan uusia tuoteuutuuksia :)

    VastaaPoista
  3. Moni tuote vaikuttaa kyllä erittäin mielenkiintoiselta. Tuo huulituote näyttääkin niin herkulliselta. <3

    VastaaPoista
  4. Kuvittelenko vain vai tuleeko näitä tällaisia bokseja markkinoille vaan koko ajan lisää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkolailla, Suomeen ehkä hieman vähemmän. Nyt tosin Goodieboxin myötä Bette Box lopetti kun yhdistyivät :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat