lauantai 16. helmikuuta 2019

Vuoden 2018 Lookfantastic Beauty Boxit

Kurkkasimme aikaisemmin mitä viime vuoden Bette Boxit sisälsivät ja tänään olisi sitten vuorostaan aika kurkata Lookfantasticin puoleen. Itseltäni jäi muutama boxi matkan varrelle, mutta onneksi suurin osa löysi kuitenkin luokseni.


Helmikuun boxi hurmasi minut jo värillänsä eikä sisältökään lainkaan huonommaksi jäänyt. Suosikeiksi boxista nousi Caudalien seerumi (joka oli jo entuudestaan tuttu) sekä Filorgan kasvonaamio. Dr PawPaw ja bellapierren roll-on lähtivät muistaakseni kiertoon vaikkeivat nekään huonoja olleet. Arvoa sain boxille laskeskeltua n. 86€.



Maaliskuu ei sen huonommaksi jäänyt. Suosikeiksi näistä nousivat ehkä naamiot sekä sivellin. Kosteusvoiteen annoin kälylle, koska hän siihen itse niin kovin oli ihastunut ja luomiväri lähti myös kiertoon. Arvoahan tällä boxilla oli aika reilusti, itse laskeskelin arvoksi n. 166€.


Tästä välistä tosiaan jäi pari boxia uupumaan, mutta kesäkuussa sain tämän jälleen hypisteltäväkseni. Tästä suosikeiksini nostaisin Madaran naamion sekä Ritualsin vartalovoiteen. Elemisin putsari ja kasvovoide "näyte" lähtivät muistaakseni kiertoon. Arvoa tälle boxille laskeskelin n. 55€.


Heinäkuun boxi jäi ehkä omalla kohdallani "ihan kiva" -kategoriaan näiden muiden rinnallan. Suosikiksi nostaisin ehkä Lancerin kasvoöljyn. Kiertoon tästä boxista lähtivät SVR ja ehkä myös First Aid putsarit (en enää muista varmaksi :D) sekä highlighter taisi olla lupauksieni mukaisesti mukana arvontasetissä :) Arvoa tällä boxilla oli n. 41€.


Elokuun boxissa olleesta Molton Brown suihkugeelistä moni varmasti ilahtui, mutta itse en näille jostain syystä ole oikein syttynyt. Sen lisäksi kiertoon taisin laittaa kulmavärin sekä huulikiillon. Paras tuote oli ehdottomasti Erno Laszlon essence! Arvoa boxilla oli n. 48€.


Jälleen parin missatun boxin jälkeen sain boxillisen hypisteltävää. Tästä lempparini oli ehdottomasti Laura Gellerin highlighter, joka on upea! Kiertoon näistä on lähtenyt tässä vaiheessa huulipuna. Arvoa boxilla laskeskelin olleen n. 76€.


Joulukuun boxilta odotetaan aina suuria ja täytyy sanoa, että LF lunasti ainakin omalla kohdallani toiveet! Parasta antia boxista oli Illamasquan primer sekä silmänympärysöljy (vaikken sitä varmaan koskaan saa kulutettua loppuun :D). Kiertoon pääsivät meikkisieni sekä kulmaväri. Arvoa boxilla oli n. 63€.


Sanoisin, että ainakin saamieni boxien osalta mielestäni Lookfantastic piti hyvin tasonsa; jokaisessa boxissa oli itsellenikin ainakin yksi mielenkiintoinen tuote - melkeinpä vaikea edes arvioida mikä boxi olisi ollut se kaikista onnistunein :D Vuosihan käynnistyi boxin osalta myös mainiosti, joten mielenkiinnolla seuraillaan mitä loppuvuosi tuo tullessaan.


Mikä näistä boxeista oli sinun suosikkisi?

13 kommenttia:

  1. Mulle on tullut kaikki LF boxit ja olisin varmaan ihan poissa tolaltani,jos ne olisi kadonneet.LF boxi on kyllä ihana boxi:)Tää on varmaan se boxi-tilaus ,jonka pitäisin vaikka kaikki muut peruisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomeen suoraan saatavissa tämä taitanee omakin suosikkini olla :)

      Poista
  2. Minun ehdoton suosikkini oli maaliskuun boksi arvokkaan kasvovoiteen ja huulikiillon vuoksi. Kiilto on juuri sellainen arkinen pelastaja - kosteuttaa, antaa kiillon, mutta ei tahmaa yhtään ja tuoksukin kivan minttuinen. Tässä taitaa olla vielä jokin plumping efekti, jota en itselläni suuremmin käytössä havainnut. Jalkanaamio oli myös hauska tuote, jollaista ei tulisi itse hankittua. Ja itseasiassa sivellinkin tästä boksista jäi satunnaiseen varjostuskäyttöön. �� Kaiken kaikkiaan Lookfantasticin boxit ovat todella hintansa väärti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös juuri tällä hetkellä tuo huulikiilto käytössä :)

      Poista
  3. Kiva koonti postaus! Mun silmiin parhailta näytti kesäkuu, heinäkuu, marraskuu ja joulukuu :).

    VastaaPoista
  4. Minkä verran näistä jää tuotteista yleensä vuositasolla ihan käyttämättä kokeilun jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tällä hetkellä prosentti varmaan aika suuri, koska laitan hyvin herkästi tuotteet kiertoon jos en suorastaan niihin rakastu :D Pari vuotta sitten boxia tilatessani tuotteista enemmistö tuli käytettyä itse :)

      (En siis tosiaan nakkaa tuotteita roskiin vaan ne päätyvät eteenpäin jos eivät omaan käyttööni jää :))

      Poista
  5. Maaliskuun paketti olis mullekin ollu se mieleisin *___*
    Alotin ite marraskuussa vuoden tilauksen ja oon ollu supertyytyväinen!

    VastaaPoista
  6. Tää on kyllä kiva tapa tutustua uusiin tuotteisiin! :)

    VastaaPoista
  7. Tuossahan kertyy vuoden aikana melkoinen määrä kosmetiikkaa. Tuleeko ne kaikki oikeasti käytettyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en muutoin saisi niin paljoa kosmetiikkaa niin vallan hyvin saisin tuotteet itse käytettyä. Tässä tilanteessa, kuten mainitsinkin jo aiempaan kysymykseen, laitan varsin runsaalla kädellä tuotteita eteenpäin - eli kyllä ne jollakulla pois tulee käytettyä eivätkä hukkaan mene :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat