lauantai 23. helmikuuta 2019

Detox Complex

Aikaisemmin täällä jo esittelin yhden detox-tuotteen ja tänään seuraa toinen.

/pr-näyte/


Nordic Nutrition Detox Complex (ovh 27,95€/60tbl)
soveltuu erinomaisesti puhdistuskuurien tueksi tai kuormittavien elämäntapojen ja stressin yhteydessä. Tämä vegaaninen ravintolisä sisältää luomulaatuisia tuorepakastekuivattuja kasveja kuten voikukkaa.


Tuotetta käytetään 1-3 tablettia aterioiden yhteydessä. Itselläni määrä on jäänyt 1-2 tablettiin päivässä ihan vain, koska en meinaa koskaan aterian yhteydessä muistaa tablettia ottaa :D

Tuoksu ja maku näissä on ehkä kuvattavissa "vihreäksi" tai "yrttiseksi", mutta koska ovat kapselimuodossa niin eivät itselläni ainakaan jää millään tapaa ottamisen yhteydessä suussa tuntumaan.


En tiedä johtuuko näistä detox-valmisteista vai vedenjuonnin tehostamisesta ja elintapojen parantamisesta, mutta kokonaisuudessaan olo tuntuu kevyemmältä (painoakin on alkuvuodesta muutama kilo tippunut) ja ehkäpä hieman virkeämmältäkin.


Oletko sinä aloittanut puhdistuskuurin?

10 kommenttia:

 1. Nämä detox-jutut on kyllä mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
 2. Mä taas en voi syödä tuommoisia kun pitää huomioida myös nämä mun perussairaudet :) Mutta on hyvä jos tästä on hyötyä itsellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perussairaudesta hieman riippuen kannattaa melkein lääkärinkin kanssa keskustella mitä ravintolisiä on turvallista käyttää ja mitkä kannattaa suosiolla jättää välistä. :)

   Poista
 3. Ikään kuin postaus olisi loppunut kesken..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä olisit postaukseen kaivannut lisää? :)

   Poista
  2. Minulla tuli myös tunne kun pääsin loppuun että olisin vasta alkujohdattelun lukenut. Varmasti suorit tehtäväsi kun kyseessä pr näyte, mutta antoiko postaus lukijalle mitään, oliko hyötyä markkinoida kauttasi? Vajaa tunne jäi, mutta ei herätä mielenkiintoa tutkia itse muuta kautta lisää..

   Poista
  3. Tuo "suoritit tehtäväsi" kuullostaa siltä kuin minun olisi ollut tästä pakko kirjoittaa mikä ei pidä paikkaansa, olen tämän pr-näytteenä saanut, mutta itse päättänyt tästä postauksen tehdä. Harmillista, ettei postaus ole sinulle ollut tarpeeksi antoisa :/

   Poista
 4. Mielenkiintoiselta kuulostaa, ehkä pitäisi joskus itsekin "puhdistautua" :D.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat