tiistai 12. helmikuuta 2019

Kaksinkertaista puhdistusta

Olenkin maininnut, että suosin meikinpuhdistuksessa öljymäisiä tuotteita, koska ne liottavat hyvin meikit pois, sekä misellivesiä, koska ne toimivat hyvinä puhdistustuotteina yksinään aamuisin. Olen itseasiassa myös viime aikoina korvannut silmämeikinpoistoaineen misellivedellä, koska totesin tämän toimivan hommassa aivan yhtä tehokkaasti! Molempia tuotteita itselläni kuluu ja näidenkin kohdalla mielelläni testailen aina uusia tuttavuuksia. Tänään esittelyssä kaksikko Bernard Cassierelta.

/pr-näyte/


Purify Make-up Removing Oil (ovh 35€/200ml)
on kaikille ihotyypeille sopiva meikinpuhdistusöljy, joka liottaa iholta meikin lisäksi niin talin, UV-filtterit kuin saasteetkin. Veden kanssa muuttuu maitomaiseksi ja on täten helposti huuhdeltavissa kasvoilta pois.

Liottaa loistavasti meikkiä ja yksi tärkeimmistä kriteereistäni täyttyy myös tämän kohdalla; ei ärsytä silmiä eli ainakin itse olen huoletta pystynyt tällä pyörittelemään silmämeikin rippeet pois.

Cleansing Micellar Water (ovh 28€/200ml)
on hellävarainen, hajusteeton tuote meikinpoistoon. Sopii myös irtoripsien kanssa käytettäväksi.

Itsehän en tosiaan pelkästään misellivedellä poista meikkiä vaan käytän sitä aina puhdistuksen viimeistelyyn. Nämä testailukuvat ovat kuitenkaan olleet suosiossa ja ne antavatkin mielestäni melko hyvin kuvaa puhdistustehosta:


Kädellä vasemmalta oikealla:
Benecosin luomivärejä, poskipuna, silmämeikinpohjustaja, kiiltopuna. Rimmelin sininen eyeliner sekä MAC turkoosi vedenkestävä silmämeikkikynä.

Kuten kuvasta näkyy niin ensimmäisellä pyyhkäisyllä lopputulos oli jo hyvä eikä loppu ollut edes kovinkaan likainen.


Toisella pyyhkäisyllä koko väriskaalan lävitse; mielestäni lopputulos oli varsin hyvä. Tuo MAC:n kynä on todella kestävää sorttia eikä mikään muukaan misellivesi ole sitä muistaakseni juurikaan tuota enempää hievauttanut. Käden sain puhdistettua yhdellä misellivesilappusella.

Suosittelen molempia lämpimästi ja varsinkin jos et vastaavia tuotteita ole koskaan testannut; tuskin petyt!


Käytätkö sinä misellivettä yksinomaisena meikinpuhdistajana?

16 kommenttia:

 1. Tykkään itsekin öljyistä ihon ja hiusten hoidossa, mutta meikin puhdistukseen se ei kovin hyvin sovellu itselläni. Misellivedestä olen kuullut, mutta en koskaan ole kokeillut, kiitos esittelystä :)

  VastaaPoista
 2. En käytä misellivettä ollenkaan. :D Joskus siinä alkuhuuman aikaan tykkäsin Herbinan misellivedestä, mutta pitemmän päälle totesin, etteivät ne ole minulla kovin tarpeellisia. Saan kaksoispuhdistuksella kaiken oikein hyvin irti, ja etenkin nykyisin kun meikkaan vähän (en käytä enää meikkivoidetta), ei puhdistaminen ole kovin haastavaa. Öljyä sen sijaan käytän, en minä mikään barbaari ole. :D:D:D Ei vainen, mikä kenellekin toimii. Minulle öljy on ehdoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän misellivettä myös aina aamuisin - en silloin oikein vesipesusta välitä :)

   Poista
 3. Itse käytän myös öjluputsaria ekassa vaiheessa. En ole oikein päässyt noiden misellivasien kanssa sinuiksi, koska en koe niitä tarvitsevani. Kakkosputsarina käytän aina jotain vaahtoavaa ja nämä kaksi kyllä riittävät putsaamaan naaman hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli aikaisemmin aina vaahtoava putsari kakkosvaiheessa, mutta nykyisin olen alkanut suosimaan enemmän puhdistusmaitoja ja -voiteita :)

   Poista
 4. Otan misellivettä mukaan matkoille, mutten yleensä koskaan käytä ainoana puhdistajana, koska se ei yksinkertaisesti riitä. Öljypohjaiset puhistustuotteet ovat kyllä hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyt liuottavat niin ihanan hellävaraisesti, mutta tehokkaasti meikit <3

   Poista
 5. Täällä myös misellivesi käytössä aamupuhdistuksessa. :)

  VastaaPoista
 6. Minä ikuinen Sebamedin käyttäjäkin kiinnostui tästä! :D

  VastaaPoista
 7. Mä tykkäsin tuosta misellistä kovasti, mutta en sillä kyllä meikkiä kokonaan myöskään poistaisi. Mulla kanssa käytössä aamuisin ja sitten viimeistelyyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tottumiskysymyskin, että meikinpoistoon kaipaa sen vesipesun - mikä sitten taas itselleni ei aamuisin tunnu lainkaan luontevalta :D

   Poista
 8. En ole käyttäänyt misellivettä.. käytän kaksoipuhdistusta, mutta tarvisin kyllä silmämeikin puhdistusaineen, koska käytän usein vedenkestävää ripsiväriä, joka ei ihan täysin lähde öljyputsarilla aina pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedenkestävä ripsiväri on kyllä usein aika jämäkästi kiinni..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat