perjantai 8. helmikuuta 2019

Käytettyä laatua

Julkaistu alun perin 30.6.2018

 
Ajattelin vinkata ihan loistavasti löydöstä verkkokauppojen suhteen:

lähde: https://store.emmy.fi/

Yksinkertaisesti sanottuna Emmy.fi * on merkkivaatteiden kirppis netissä! Valikoimista löytyy niin naisten, miesten kuin lastenkin vaatteita ja asusteita. Idea yritykseen on lähtenyt omasta tarpeesta; lapsiperheessä vaatteita jää jatkuvasti pieneksi ja näin omasta käytöstä pois, mutta kiireisessä arjessa ei ole aikaa kirpparipöydän tai nettikirpparinkaan ylläpitämiselle. (Ja toisaalta olen itse huomannut, että uskomattoman huonosti vaatteet liikkuvat netissäkään - varsinkaan aikuisten!) Emmyssä on myynnissä vain laadukkaita merkkivaatteita, listat merkeistä löytyy täältä (alussa lista merkeistä joita ei myydä, jonka jälkeen löytyy lista merkeistä, jotka ovat valikoimissa).

*) jos tilaat linkkini kautta, saat -15% alennuksen ja itse hyödyn tästä myös pienellä edulla

Itselläni on tähän mennessä kokemusta vain ostajana, mutta olen kasannut jo melkoisen määrän vaatteita ja asusteita lähetettäväksi myyntiin. Ostajana homma on varsin helppoa ja vaivatonta eikä mitään erityistä kikkailua vaativaa. Hakutoiminnot toimivat mielestäni erinomaisesti enkä näihin mitään parannettavaa löydä, lisäksi ostajaa helpottamaan on Emmyn oma kuntoluokitus - mutta täytyy sanoa, että tyydyttäväksikin arvioitu tuote on todella laadukasta! Maksu onnistuu luottokortilla, PayPalilla tai verkkopankkimaksulla - itse olen luottokorttimaksua käyttänyt täysin ongelmitta. Toimituskulut ovat 5,90€ paitsi jos noudat tilauksen Lohjalta, missä Emmyn toimipiste sijaitsee, tai tilauksesi ylittää 49€ - omat tilaukseni ovat ongelmitta ylittäneet tuon 49€ rajan :D Toimitusaika on keskimäärin 1-3 arkipäivää ja arvelisin tämän kyllä pitäneen omalla kohdallani varsin hyvin paikkansa.


Jos sinulta löytyy merkkituotteita, joita haluaisit toimittaa Emmyyn myyntiin, kannattaa tutustua tarkkaan myyntiehtoihin. Tuotteet voit toimittaa Emmyn Lohjan toimipaikkaan veloituksetta tai vaihtoehtona muualla Suomessa on postitus tai Emmyn oma keräyspiste (kuljetus- ja käsittelykulut 6,90€, joka veloitetaan myyntituotosta). Sinulle tuleva tuotto määräytyy sen perusteella mikä on tuotteen myyntihinta, katso tuottotaulukko täältä. Voit valita haluatko myyntituoton itsellesi rahana vai lahjakorttini Emmyyn tai Emmyn yhteistyökumppaneilla (esim. Stockmann), jos valitset lahjakortin, saat 10% lisätuoton.  

Olisinkohan saanut lyhyesti ja ytimekkäästi kerrottua ne tärkeimmät? Kannattaa käydä tutustumassa sivustoon ja varsinkin jos olet myyjän ominaisuudessa palvelusta kiinnostunut, lue ohjeet ajatuksen kanssa tarkasti. Ja ehdottomasti kannattaa vinkata myös kaikille tutuille tästä loistavasta palvelusta! ;)


Harrastatko sinä kirppistelyä ja onko Emmy.fi jo sinulle entuudestaan tuttu?

14 kommenttia:

 1. Ompa hauska idea! Tosi helppo kun voi esim merkin perusteella etsiä. Täytyykin katsoa vähän tarkemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi - olen tilannut vaatteita tosiaan niin itselle kuin tytöllekin tuolta :)

   Poista
 2. En ollutkaan kuullut tällaisestä, vähänkäytetty.fi ja muut kyllä tuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa, itse olen ainakin enemmän kuin tyytyväinen asiakas :)

   Poista
 3. Miekin olen huomannut, että ainakin maksulliset vaatteet jää pyörimään todella pitkäksi aikaa. Joskus ei edes ilmaiset liiku.. Postitus esim. huuto.netissä on aika kallista vaatteillekin, neuleita on ihan mahdoton edes postittaa edes alle 7 € kuluilla ellei ole jotain tarjousta. Ohuehkot hameet/mekotkin on aika tilasyöppöjä..

  Miulla ei merkkivaatteita ole, kaikki kiellettyjen listalla tuolla palvelussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse päätin, että annan nyt ison satsin vaatteita siskontytöille ja jos jotain eivät mukaansa halua niin taidan viedä Konttiin.. Yllätyin kyllä siitä kuinka huonosti myös vauvojen vaatteet liikkuvat vaikka niitä puoli-ilmaiseksikin yrittäisi myydä, pitää varmaan noidenkin osalta pohtia Konttia mitkä eivät tuonne Emmyyn mene merkkinsä puolesta..

   Poista
  2. Ja Kontissa työkokeilussa olleena, kannattaa viedä vain semmoisia mitä itsekin ostaisit, siellä on aika tiukka linja (tai ainakin silloin oli) :D

   Kontissa ne kyllä silloin liikkui tosi hyvin kassan kautta, mutta kyllä niitä tulikin :'D

   Poista
  3. Huonokuntoiset menee itsellä muutoinkin muualle kuin myyntiin :D

   Poista
 4. En ole tästä kuullutkaan. Myytävää meillä ei juuri ole. Neljä lasta pitävät huolen, että vaatteet kulutetaan aika lailla loppuun/reikäisiksi. Jostain syystä hyväkuntoiseksi jääneet vaatteet lahjoitan hyväntekeväisyyskirppiksille.

  VastaaPoista
 5. Emmy on tuttu palvelu, oon sieltä pari kertaa tilannut ja ollut tosi tyytyväinen. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Primer Powder

Olen jo jonkin aikaa etsinyt puuterimaista primeria mineraalimeikkien alla käytettäväksi, joten olin innosta soikeana kun sellainen pr-pake...

Luetuimmat