sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Tammikuun kosmetiikkaostokset

Tähän mennessä tammikuiset ostokset ovat yleensä olleet melkoiset, koska olen varsin lahjakkaasti saanut alennusmyyntejä hyödynnettyä; mutta kuinka kävikään tänä vuonna..?

/sis.mainoslinkkejä/

Tein Kicksiin peräti kolme tilausta o.O


Lancomen lahjapakkaus oli ihan täydellinen hetken mielijohde, mutta kun sellainen tuli saataville (oli aikaisemmin vilkuillessani loppuunmyyty) niin pakkohan se alle 5€ hintaan oli otettava (sisälsi minikoossa mascaran, nestemäisen huulipunan sekä peitevoiteen). Ihan ensimmäisenä tilaukseen lähti puhdistussetti, joka sisältää mm. hehkuttamani meikinpuhdistusvoin - tämä paketti saapui näistä kolmesta minulle viimeisenä, koska alkuperäinen oli kadonnut matkalla ja joutuivat laittamaan uudelleen tulemaan. Kolmanteen tilaukseen motivaattorina oli tuoksukynttilät (joita en tähän kirjanpitoon ota mukaan koska eivät ainakaan minun laskelmissani ole kosmetiikkaa) ja nappasin sitten parilla eurolla testiin myös nämä naamiot. Yhteensä nämä kolme tilausta tekivät kosmetiikan osalta alle 20€.


Cult Beautyn alennuksia katselin useammankin kerran, mutta aivan tarjousten loppumetreillä lisäetuna oli ilmainen toimitus ja tällöin päätin napata tämän katselemani paletin itselleni; hintaa tälle ihanuudelle jäi vain n. 16€.


Täytyy myöntää etteivät ostokset tulleet tarpeeseen vaan olivat enemmänkin vain haluttuja, harkitsin kuitenkin Lancomea lukuunottamatta kaikkia useamman päivän ajan, joten ihan hetkenmielijohteesta näitä hankintoja ei tullut tehtyä. Eikä myöskään kokonaissumma mikään päätä huimaava ollut; n. 36€.

(Tammikuun Glossybox tulee helmikuun saldolle, koska vasta helmikuussa minulle saapui.) 


Shoppailitko sinä alennusmyynneistä?

8 kommenttia:

 1. Toi Lancômen lahjapakkaus on ihana! Olisin voinut maksaa ton hinnan pelkän ton pahvin takia. :D

  VastaaPoista
 2. Aika vähän shoppailin aleista kun oli pakko vähän rajottaa ostamista :D

  VastaaPoista
 3. Pääasiassa shoppailen alennusmyynneistä! :) Nyt tosin tammikuun aikana en tainnut ostaa juuri mitään mistään :D Keskityin vain myymiseen lähenevän muuton takia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttaessa onkin tosiaan parempi mieluummin minimoida muutettavaa tavaran määrää kuin hankkia lisää :D

   Poista
 4. eipä kyllä tullut shoppailtua

  Anna/Kello neljän aamukahvi
  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat