keskiviikko 27. helmikuuta 2019

..tahdot mulle olla hyvin HELLÄ..

Meillä tosiaan on molempien puolien suvun kanssa sopimus ettei aikuisille lahjoja hankita, mutta jotenkin kummasti aina jotain meillekin on paketoituna.. :D Myös tänä vuonna yksi paketti sisälsi Dermosilin tuotteen, jonka olisin itsekin itselleni hankkinut JOS - mikä se jos on selviää kun luet pidemmälle..


Dermosil Sensitive Body Butter (ovh 7,30€/200ml)
kuuluu nimensäkin mukaisesti hajustamattomaan Sensitive-linjaan. Ylellisen paksu, mutta helposti levittyvä vartalovoide pehmentää, hoitaa ja rauhoittaa ihoa sekä auttaa säilyttämään normaalin kosteustasapainon. Sisältää mm. shoreavoita, kaakaovoita ja E-vitamiinia. Sopii myös perheen pienimmille.


Minut tuntevat hoksasivatkin varmasti mikä se JOS oli.. No se hajusteettomuus - itse kaipaan pientä tuoksua tuomaan tiettyihin tuotteisiin ylellisyyden tunnetta, tosin voihan sitä hajusteettomiin tuotteisiin tuoda itsekin esim. eteerisillä öljyillä.

Koostumuksen kuvaisin itse tässä olevan enemmänkin oikein runsasta vartalovoidetta kuin vartalovoita, jonka koen vielä tuhdimmaksi.


Miellyttävä tuote, mutta saattanen tämän kuitenkin antaa eteenpäin, koska itseltäni vartalovoiteita löytyy ja tuoksuttomiakin tuotteita meillä on yllin kyllin - neidille näitä hyvin vähäisessä määrin on käyttöön tähän mennessä tarvittu eikä mies oikein taida tämän sortin tuotteista välittää :D

Tässä kuitenkin oiva vinkki teille, ketkä välttelette tuoksuja!


Kumpaan sinä kallistut; hajusteettomaan vai hajusteelliseen? Jos valintasi on ensimmäinen niin häiritseekö myös raaka-ainaiden tuoksut sinua?

17 kommenttia:

 1. Vastaten kysymykseesi niin meillä kallistutaan hajusteettomiin tuotteisiin. Hajut ottaa nenään ja koulussa sai traumoja siitä kun osa käytti seitsemää eri tuotetta ja jokainen tuoksui jollekkin. Melkoinen hajupommi siis.

  Testaamasi tuotteen nimen pistän korvan taakse. Tiedä vaikka tulisi itsekkin testattua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosililta löytyy Sensitive-linjasta paljon muitakin tuotteita, jotka kannattaa ehdottomasti kurkata lävitse :)

   Poista
 2. Pitikö lahjan antajalle valittaa että Olipa huono lahja kun oli tuoksuton? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt oikein ymmärrä tämän kommentin pointtia. Tuote oli mielenkiintoinen testata vaikkei aivan napakymppi itselleni ollutkaan, jos tuotteita ei jonoksi asti olisi jo muutoinkin niin olisin tämän itse käyttänyt pois eli lahja ei missään nimessä ollut huono tai epäonnistunut.

   Poista
 3. Minä käytän molempia sekä tuoksuttomia että tuoksullisia voiteita. Ehkäpä vaaka kallistuu aina tuoksun puolelle!

  VastaaPoista
 4. Suosin mietoja tuoksuja ihonhoitotuotteissa. Joskus vuosia sitten haksahdin ostamaan vartalovoiteen, joka oli ihan liian tuoksuinen joten se oli pakko laittaa kiertoon. Monet tuoksuu aiheuttavat minulle ikävään päänsärkyä. Vartalovoiteet ovat muuten ihan lemppareitani ja niitä kuluu varsinkin näin talvella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluummin valitsen ehdottomasti tuoksuttoman kuin liian voimakkaasti tuoksuvan tuotteen - näitäkin on vastaan tullut ja ne ovat tätä huomattavasti nopeammin lähteneet kiertoon :D

   Poista
 5. Kevyt tuoksu rasvoissa on hyvä. Varsinkin kasvovoiteessa en tykkää liian voimakkaasta tuoksusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kasvojen hoitotuotteissa yleensä on aika mietoja tuoksuja ja/tai ne häviävät nopeasti eivätkä jää nenään leijumaan :) (Tai tällaisia juuri itsekin suosin :D)

   Poista
 6. Hajusteellinen, tosin viime aikoina kun olen siirtynyt muuten melko luonnolliseen kosmetiikkaan, ovat monet synteettisemmät tuoksut alkaneet tympiä. Riippuu paljon tuoksusta, mutta mieluusti jotain tuoksua. Esim. TBS:n tuoksut ovat silti ihania, vaikkeivat mitenkään luonnollisia olekaan. Tosin olen alkanut ajatella, että aamukäyttöön tuoksuton voisi olla parempi, kun kuitenkin käytän hajuvettä. :D Näyttää mukavan runsaalta tuo voide!

  https://mennentullen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Itsehän suosin molempia, ja tykkään siitä että kaikissa käyttämissäni tuotteissa ei ole ainakaan kovin voimakasta tuoksua. Näin esim. Hajuvesikin pääsee paremmin esille jos sitä satun käyttämään :)

  Mutta siis myönnän, ihan tuoksuttomat vartalovoiteet on ehkä kaikkein tylsimpiä! Mä olen muutenkin huono kropan rasvaaja, ja se hyvä tuoksu toimii eräänlaisena porkkanana :D

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään kanssa, että mun tuotteissa on joku tuoksu, niin tämä jäisi kyllä ostamatta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Dermosililtakin löytyy myös niitä tuoksuvia versioita :)

   Poista
 9. Kyllä ne tuoksut tuotteissa tuo omaa luksusta käyttökokemukseen :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat