torstai 14. helmikuuta 2019

Tammikuun loppuneet

Edelliseen postaukseen vaihdoin hieman systeemiä kuinka käyn lävitse loppuneita ja tämä tuntui saaneen melko hyvän vastaanoton, joten jatketaan samaa rataa. Nyt muutoksena teidän esittämänne toive eli alkuun kuva, jossa näkyy kaikki loppuneet. (Toiveita ja ideoita otetaan aina kaikkien postausten osalta vastaan!)

/osa tuotteista saatu pr-näytteenä/


Yhteensä loppuneita kertyi tammikuussa 20kpl, joista täysikokoisia 14kpl (mukaan lukien kertakäyttöiset tuotteet kuten kangasnaamiot). Loppuneista (kasvojen) ihonhoitotuotteita oli 13kpl, vartalotuotteita oli 2kpl, hiustuotteita oli 2kpl ja meikkituotteita oli 3kpl.

Nyt unohdinkin sitten ottaa yhteiskuvan niistä viidestä tuotteesta, jotka pääsevät tänään paremmin "ääneen", joten mennään suoraan ensimmäiseen tuotteeseen:


Academie Radiance Aqua Balm * nousi ehdottomaksi suosikikseni heti ensikokeilulla; ihana kevyt tuoksu ja loistava koostumus! Minulle tosiaan kertyy kasvovoiteita niin hurja määrä, että tuotteen pitää olla melko poikkeuksellinen, että sen loppuun asti käytän - todella monet hyvät tuotteet siirtyvät ilahduttamaan lähipiiriäni. Pisteitä tälle siis ehdottomasti täydet 5/5.


Klairs Illuminating Supple Blemish Cream * päätyi arkimeikkiini oikeastaan korkkaamisestaan lähtien lähes aina; sävy itselleni sopiva ja peittävyys täydellinen. Jäin kaipaamaan tätä loppumisen jälkeen kovasti ja voisin uudelleen käyttöön ottaa, joten pisteet 5/5.


Evolve Hyaluronic Eye Complex * nousi myös alusta lähtien suosikikseni ja kaipaan tätä loppumisen jälkeen kovasti - vielä en seuraajaa tälle ole keksinyt, joten katsotaan tilaanko uuden kappaleen vielä käyttööni. 5/5Lumene LÄHDE Bi-Phase Micellar Water toimi yksistään loistavasti myös silmämeikinpoistajana, jota päätyikin korvaamaan moisten minulta loppuessa. Garnierin vastaava löytyy käytöstä, mutta en osaa oikein sanoa päihittääkö kumpikaan näistä toistaan.. Tämän kaltainen misellivesi joka tapauksessa toimii ja on ehdottomasti jatkossa hankintalistallani. Annan myös tälle täydet pisteet 5/5.


The Body Shop Shower Gel - tämä kyseinen Pinita Colada on aivan ihana, mutta tässä haluan nyt oikeastaan nostaa hattua ihan kaikille TBS:n suihkugeeleistä. Ihanan tuoksuisia ja riittoisia! Ainut miinus ehkä pienesti hinnasta, mutta toisaalta näitäkin tarjouksessa aina aika ajoin on, 4,5/5.


Tässä tämän kuukauden setti; miltä näyttää? Oliko kokonaisjoukossa sinulle tuttuja tuotteita? 

*)pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Academien voide on kyllä tosi hyvä, mun mieskin tykkää siitä. :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin rakastan TBS:n suihkugeelejä. Nyt TBS on kanttisviikot eli kaikki -20% ja tilasin pari suihkugeeliä varastoon, kun alella sai :D Tuo Evolve Hyaluronic Eye Complex kuulostaa kiinnostavalta myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nyt yritän malttaa olla tilailematta mitään, koska varastoja on kylliksi :D

   Poista
 3. Academie alkoi kuulostamaan tosi houkuttelevalta :D. Näistä ainoat tutut oli Lumene ja TBS, joka on mun lemppari <3

  VastaaPoista
 4. Näistä esittelemistäsi tuotteista ainoastaan Body shopin suihkugeelit ovat tuttuja. Isompaa kuvaa tiiratessani bongasin Natura Sibericaa. Merkiltä minulla on ollutkin paljon tuotteita. Ostelen niitä kesäisiltä Pärnun matkoilta.

  VastaaPoista
 5. Body Shopin tuotteita meillä oli aika ajoin esikoisen vielä asuessa kotona, hän tykkäsi paljon. Omaan nenääni ne ovat vähän liian tujuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on tuoksuille herkkä niin kyllähän näistä ainakin osassa hieman voimakkaampia tuoksuja on..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat