tiistai 26. helmikuuta 2019

Hydrating Eye Cream

Myös silmänympärysiho kaipaa hellää hoivaa ja huolenpitoa. Yllättävänkin moni unohtaa tämän herkän ihoalueen, vaikka siitä ehdottomasti pitäisi muistaa alkaa pitämään huolta kun aloittaa käyttämään silmämeikin tai viimeistään siinä 25 ikävuoden kieppeillä - jos haluaa ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä.

/sis.mainoslinkkejä/


Bobbi Brown Hydrating Eye Cream (ovh 43,50€/15ml)
lupaa kosteuttaa, pitää ihon pehmeänä, sileänä ja raikkaana jopa 24 tunnin ajan. Tehoaineina on mm. aloe vera, taikapähkinäuute, jojobansiemen- ja avokadoöljy sekä sklavaani.


Tuote on voidemaista ja voisi sanoa, että melko perinteisenkin silmänympärysvoiteen tapaista. Imeytyy silmänympärysiholle hyvin ja olenkin suosinut tätä käytössä aamuisin (toimii siis hyvin meikin alla!), vaikka riittää kosteuttamaan mainiosti silmänympärysihoa myös öisin. Koostumus ei myöskään ole liian tuhtia kesäkäyttöönkään.


Itse muistelisin aloittaneeni silmänympärysvoiteen käytön joskus kosmetologikoulun aikaan eli reilun 20 vuoden iässä - silmämeikkiä toki jo tätä aikaisemmin käytin, mutta siihen aikaan ei vielä tuosta kosteutuksesta huomannut huolehtia. Olen pyrkinyt kyllä huolehtimaan, että teini-ikäiset siskontyttöni ovat paremmin muistaneet ihonsa hoidon :D


Mitä ominaisuutta sinä erityisesti kaipaat silmänympärysvoiteeltasi?

8 kommenttia:

  1. Mä tykkään virkistävät ja kunnolla kosteuttavasta vaikutuksesta sy-voiteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virkistävyys on kyllä aamuisin käytettävässä ehdottomasti plussaa :)

      Poista
  2. Ihanan näköinen voide! Kosteutusta itse haluan sy-voiteelta. Lisäksi ensimmäisten ikääntymisen merkkien häivytystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota jälkimmäistä itsekin silmänympärystuotteilta kaipaan :D

      Poista
  3. Silmänympärysihosta on tärkeää huolehtia. Mielenkiintoinen tuote. Omat silmänympärysihontuotteet ovat jo anti-agea ;)

    VastaaPoista
  4. Onkohan tämä nyt THE -tuote, jota yhdessä vaiheessa käytti joka ikinen jenkkitubettaja :D Vaikuttaa ainakin todella hyvälle, tää pitää ehkä jopa testata nyt kun tuo 25v on täynnä ;D

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon en osaa mennä sanomaan, koska en seuraa ollenkaan ulkomaisia tubettajia :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat