perjantai 28. joulukuuta 2018

Lookfantastic-joulukalenterin yhteenveto

Kuten mainitsinkin niin teen kaikista kolmesta joulukalenterista koontipostauksen, aloitetaan ehkäpä siitä itselleni kaikista mieluisimmasta eli Lookfantasticin omasta joulukalenterista.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Joulukalenterin hinta oli 109€ ja arvoa tälle luvattiin yli 325€. Luukkuja oli 25 kuten monissa kansainvälisissä joulukalentereissa. 

Itsehän kurkkasin ennen kalenterin saamista sisällön minkä samantien sitten unohdinkin :D Mitä kaikkea kalenteri siis sisälsikään ja minkälaiset fiilikset minulle loppujen lopuksi jäi.


Kalenteri sisälsi:
(mukana linkit mikäli löysin tuotteen sivuilta)

HD Brows x Lookfantastic Contour and Colour Pro Palette
Filorga Solution Micellaire Anti-Age
Percy&Reed London Perfectly Perfecting Wonder Balm
Glamglow Gravitymud Firming Treatment
BB Browbar London Ultra Slim Brow Definer Indian Chocolate
Emma Hardie Brilliance Facial Oil
Eyeko Black Magic Mascara
Molton Brown Jasmine & Sun Rose Bath & Shower Gel
Regenerate Enamel Science Advanced Toothpaste
Omorovicza Moor Cream Cleanser
Rituals.. The Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream
Grow Gorgeous Thickening Hair&Scalp Mask
BalanceMe Gradual Tanning Drops Face and Body
Lipstick Queen Frog Prince
Sleek Makeup i-Divine Palette A New Day
Doucce Fierce&Fine Graphic Pen
Caudalie Vinoperfect Radiance Serum
First Aid Beauty Ultra Repair Cream
Espa Overnight Hydration Therapy
thisworks Stress Check Roll-on
Mane 'n Tail and Body Shampoo & Conditioner
Lookfantastic Contour&Highlighter Dual-Ended Brush
Aromatherapy Associates De-Stress Muscle Bath&Shower Oil
Erno Laszlo Multi-task Eye Serum Mask
Illamasqua Beyound Powder Highlighter Deity 


Joukosta oli suorastaan vaikea nostaa suosikkeja, koska niitä oli yksinkertaisesti niin monta. Ihan ensimmäisenä pakko mainita viimeisessä luukussa ollut Illamasquan highlighter, jonka hankintaakin olen joskus pohtinut. Glamglow-naamiot ovat sen verran tyyriitä, etten niitä tule itse ostaneeksi, mutta sitäkin mieluummin kyllä testailen. Emma Hardien kasvoöljy sekä Espan yöhoito ovat mielenkiintoisia, koska brändit eivät ole minulle kovinkaan tuttuja (ja tuotteet sellaisia, joita ei kaappeihin turhan paljoa kerry). Ensimmäisestä luukusta paljastunut HD Brows -paletti on upea vaikkei kaikki sävyt minulle napakymppi olekaan. Caudalien seerumi on aikaisemminkin testattu ja hyväksi todettu. thisworks roll-on vaikuttaa mielenkiintoiselta testattavalta.

Kuten mainittu niin jo ensivilkaisulla tuotteista osa lähtee ihan korkkaamatta kiertoon eikä kyse ole tokikaan näiden huonoudesta vaan ne eivät vain ole minulle tällä hetkellä hittejä:


Sleek Makeup luomiväripaletit ovat kerrassaan loistavia, mutta tämä ei sävymaailmaltaan nyt sytytä ihan sen vuoksi, koska samankaltaisia minulta jo löytyy useampikin. BalanceMe itseruskettavat tipat voisi olla mielenkiintoista testata, mutta päätin nyt kuitenkin laittaa nämä eteenpäin. Lipstick Queen -huulipuna on päheän vihreä, mutta muuttuu huulilla pinkiksi eli ei ehkä ole niin super, että sen korkkaisin - tilanne olisi todennäköisesti toinen mikäli toisesta joulukalenterista ei olisi tullut niin valtaisaa määrää huulimeikkejä.. BB Browbar on varmasti ihan hyvä tuote, mutta en itse näistä superohuista ole innostunut. Myöskään käsittääkseni kalenteria varten tehty kaksipäinen Lookfantastic-sivellin ei sykähdyttänyt siinä määrin, että jäisi itselleni - siveltimiä(kin) minulla on jo yllinkyllin..

Kannattaa muuten seurailla tiiviisti blogia, koska saattaa olla, että keksin näille korkkaamattomille tuotteille jotain mikä koskettaa teitäkin ;)


Itsehän sain kalenterille arvoa ilman sivellintäkin yli 350€ joten rahoilleen tässä todellakin sai vastinetta - myös siinä mielessä ettei mielestäni ainutkaan tuote ollut floppi. Itsehän sain toki kalenterin pr-näytteenä, mutta olisin taatusti ollut kokonaisuuteen tyytyväinen vaikka siitä olisin itse maksanutkin. (Enkä muuten viime vuotisen kalenteripettymyksen vuoksi enää hanki joulukalentereita ilman, että kurkkaan niiden sisällön!)


Miltä tämän kalenterin kokonaisuus sinun silmääsi näytti?

14 kommenttia:

  1. Mäkin olin tähän kalenteriin tyytyväinen :) Muutamia itselle turhia juttuja tuolla oli, mutta nekin saa annettua eteenpäin! Pr-näytteenä sain omankin kalenterini, mutta olisin tästä sisällöstä ollut valmis myös maksamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olisin todennäköisesti tämän tilannut omakustanteisestikin :)

      Poista
  2. Minustakin kalenteri oli loistava! Kivoja tuotteita ja monipuolisesti kaikkea. Taidan ensi vuonnakin laittaa kalenterin hankintaan 😁

    VastaaPoista
  3. Muutama huipputuote mutta aika monta tuntematonta merkkiä. Kalenteri on ulkoasultaan hieno mutta eii sellainen jonka ostaisin, muutamasta tähtituotteesta huolimatta. Rahoilleen saa vastinetta, hyvä sisältöhän tässä on mutta ei mun juttu, liian monta tuotetta lähtisi kiertoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuosta syystä itsekin nykyään aion aina ennakkoon vilkaista sisällön ettei niitä huteja tulisi :)

      Poista
  4. Tämä kalenteri vaikutti kyllä niin hyvältä, että taidanpa ostaa tämän ensi vuonna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele miksi tämä on vuodesta toiseen yksi suosituimmista kalentereista! <3

      Poista
  5. Luomiväripaletissa on kivat sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vastaavia ei jo useampia löytyisi kaapeistani niin olisin tuon ehdottomasti omaan käyttööni jättänyt, nyt kuitenkin ajattelin ilahduttaa sillä jota kuta toista :)

      Poista
  6. Tämä vois olla ens vuonna ihan hyvä vaihtoehto, kun tänä vuonna päätin, että en osta kosmetiikkakalenteria.. ja sit olin ihan myrtsi ku kivat oli loppu kaupoista :D Eli ensi vuonna ostan kosmekalenterin :D

    VastaaPoista
  7. Vau, sisältö näyttää todellakin hintansa arvoiselta! Paljon mielenkiintoisen näköisiä tuotteita, ja aika monta itselle tuntematonta merkkiä löytyy. Silti en ehkä raskisi panostaa yli satasta joulukalenteriin ;)

    Ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän muistaakseni jossain vaiheessa pystyi jotain alennuskoodeja käyttämään, jolloin hinta jäi alle 100€ - kannattaa siis seurailla tilannetta ensi vuonna jos jäi kiinnostamaan ;)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat