keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Black Week by Cocopanda

Cocopandassa on koko tämän viikon kestävä Black Week, joka huipentuu perjantaina Black Fridayhin. Koko viikon ajan *lähes koko valikoima on 25-80% alennuksessa minkä lisäksi löytyy vielä päiväkohtaisia tarjouksia. (*) Pois lukien ByNoor & The Ordinary. Sigma -20 %, Laura Mercier -15 %. Olaplex, Clinique, YSL & Estée Lauder -10 %)

Tänään päiväkohtaisena tarjouksena on:
kaikki ihonhoitotuotteet vähintään -30% (pois lukien the Ordinary, Clinique, YSL & Estée Lauder -10 %)

/yhteistyöpostaus, sis.mainoslinkkejä/

Ajattelin koota teille vinkkilistaa (ja samalla itselleni muistilistaa) tuotteista, jotka aion itse ehdottomasti viikon aikana tsekata - ja mahdollisesti tilaukseen laittaa:


Meikkisiveltimet ovat siskontytön synttäri-&joulutoivelistalla, joten nämä pitää tsekata. Esim. tämä Real Techniques Starter Set (ovh 31,95€) olisi aika loistava (itseltänikin tämä löytyy!).


Samaisen tyttösen toivelistalta löytyi myös ylipäätän meikit, joten jokin meikkipaletti voisi olla kiva - esim. tämän bh Cosmetics Supernova (ovh 17,50€)  -luomiväripaletin olen itse todennut hyväksi. (Meikkipaletteja en saisi oikeastaan itselleni hankkia ennenkuin olen niiden joukossa inventaariota tehnyt, mutta katsotaan kuinka käy kun alennukset katson lävitse :D)

Omalla hankintalistalleni on jo pitkään ollut tämä Makeup Revolution Conceal&Define (ovh 6,50€) -peitevoide vaaleimmassa sävyssä. Tätä on paljon kehuttu ja niinpä tokikin tämä on monessa paikkaa loppuunmyytynä.
 


Joulukalentereita minulta löytyy jo kaksi, mutta jos esim. tämä Lumenen joulukalenteri (ovh 82,50€) sattuu vastaan superhintaan niin en todennäköisesti pysty vastustamaan tilaisuutta..


Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämän viikon tarjoukset joululahjahankinnoissa - eikä kannata myöskään unohtaa lahjoa itseään ;)


Oletko sinä bongannut Cocopandan alesta jotain must-have -tuotteita?

14 kommenttia:

  1. Mä just tilasin tuon bhCosmeticsin supernova paletin! En sais myöskään ostaa yhtään palettia enää, mutta toi näytti niin täydelliseltä ja paljon kehuja saaneelta! Voi vitsi,en jaksa odottaa, että se tulee!!

    🖤:llä valoloytyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihana, pitäisi kaivella taas pitkästä aikaa vain käyttöön :D

      Poista
  2. Mä oon vähän pettynyt. Tuo Rt:n starter set on ollut pitkään 17,55 euroa. Tuon Makeup Revolutionin ja Supernovan saa halvemmalla Beautybayn alesta. Tuntuu hieman kusetukselta, kun kuitenkin Cocopanda mainostaa jatkuvasti alennuksia. Toivottavasti Markkinointiviranomainen puuttuisi asiaan. Eihän se ole enää mikään alennus, kun myydään pitkään samalla hinnalla :/

    Kyllä itsekin tilannut Cocopandalta ja on kauppoihin verrattuna halvempaa. Tilasin viimeksi -20%:n lisäalella, niin sain sitten hyvään hintaan, vaikka onkin noita muka alennuksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monessa paikassa taitaa olla niin, että kannattaa tarkkaan katsoa ja vertailla eikä pelkästään alennusprosentin mukaan päätöstä tehdä. Tässä oli tosiaan vain pari tuotetta tuolta alennuksesta poimittuna sen mukaan mitä itse voin lämpimästi suositella ja mitä itselläni on hankintalistalla :)

      Poista
  3. En ole ostanut kyseisestä liikkeestä ikinä, mutta Lumene joulukalenteri on kyllä niin ihana. <3

    Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se houkuttelisi edelleenkin niiiin kovasti..

      Kiitos samoin sinne - tai illassahan sitä jo ollaan menossa :D

      Poista
  4. Itse vietän älä osta mitään -päivää perjantaina. Tällä viikolla ostin upeat saapikkaat Kierttiksestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla kohtuullisen yleistä boikotoida tarjouskampanjoita viettämällä ko.päiviä :D

      Poista
  5. Taidan jättää Black Fridayn kokonaan väliin. Tällä hetkellä hukun tavaroihin!

    VastaaPoista
  6. Ennole ikinä tilannut, enkä usko ihan heti kyllä tilaavanikaan.
    Mutta mukavaa että on alennuksia tuotteista jotka ovat suosittuja.

    VastaaPoista
  7. Itsekin vietin eilen älä osta mitään -päivää, sillä tavaraa ja meikkejä ja kaikkea minulla on jo aivan liikaa. :D

    Real Techniques -siveltimiä itselläkin on ja pidän niistä kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noita itselläkin on - tosin viime aikoina olen aika hyvin saanut ylimääräisiä laitettua eteenpäin, joten pitäähän sitä koloa paikkailla :D (suurin osa eilisen tilauksista oli kyllä siskontyttöjen joululahjoihin :))

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat