perjantai 30. marraskuuta 2018

Joulukalenterini

Viime vuotiseen tapaan ajattelin teille paljastaa joulukalenterit, joiden luukkuja tänä vuonna availen - tosin tästä jää nyt yksi kalenteri uupumaan, koska saan sen vasta joulukuun puolella.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Pääsen vihdoin ja viimein availemaan Lookfantasticin joulukalenteri, jonka hankintaa olen jo useana vuonna harkinnut. Tämän lisäksi minua ilahdutettiin essencen joulukalenterilla (2016 minulla olikin ko.merkin joulukalenteri availtavana). Kolmannen kalenterin taidan jättää vielä mysteeriksi, se tulee paljastumaan teille kyllä aikanaan - toivottavasti ehtisin sen saada ensimmäiseen luukkupostaukseeni mukaan. (Osaako joku arvata mikä kalenteri on kyseessä? ;))

Tuttuun tapaan luukkujen sisällöt tulevat päivittäin näkymään Instagramin puolella minkä lisäksi teen muutaman päivän pätkissä esittelyjä myös tänne blogin puolelle.

Lisäksi jotain kivaa teille:

banneri: Hannamaria

Olen aiempien vuosien tapaan mukana Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa, tänä vuonna luukussa 20 ja voin jo nyt paljastaa, että tuttuun tapaan luukusta tulee paljastumaan arvonta, jossa on kerrassaan huikea palkinto! <3

Kannattaa kurkata myös muut mukana olijat, olen kuullut huhuja, että muissakin luukuissa voisi arvontoja ja/tai muuta ihanaa olla tiedossa :)

1.12 Purkkisirkus
2.12 Glitz & Glam
3.12 hannajulia
4.12 HENNAV
5.12 Ihastukset
6.12 Miss Aria
7.12 Viilankantolupa
8.12 Maria Glow
9.12 Strokes of Color
10.12 The Diary of a Shopaholic
11.12 Huulipunamania
12.12 Keyword: Love
13.12 better nail day
14.12 Wasting Lifestyle
15.12 Ria G Beauty Blog
16.12 In This Light
17.12 Elämää smykkinä
18.12 Beauty Highlights
19.12 Elina K
20.12 Blinger Shimmer
21.12 HANNAMARIA
22.12 Dioriina
23.12 Charming Nails
24.12 Yhteinen luukkuMitä joulukalentereita sinulta löytyy?

8 kommenttia:

 1. Ihanaa taas seurata mitä kaikkea kivaa avautuu kalenterista. Myös käsityöblogeilla on oma kalenteri :)

  VastaaPoista
 2. Kivaa päästä seuraamaan luukkijen avaamista! On aina hurjan mielenkiintoista nähdä kalenterien sisältöjä!
  Milta löytyy tänä vuonna The Body Shopin kalenteri. Voitin sen arvonnasta :) Mullakin on tarkoitus avata sen luukkuja insta storyssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans mielenkiinnolla seuraan muiden kalentereiden availuja - esim. TBS-kalentereidenkin sisällön olen katsonut, mutta en niitä enää muista xD

   Poista
 3. Mulla on myös LF kalenteri, ollut jo useamman vuoden putkeen :). Essence vaikutti myös kiinnostavalta, mutta en ehtinyt sitä saamaan käsiini. Lisäksi löytyy bloggaajakollegan tekemä kalenteri, josta oon tosi innoissani :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kyllä innolla mitä olette toisillenne kalentereiden täytteeksi hankkineet! :)

   Poista
 4. Hauska, melko erilainen joulukalenteri. Meille miehillekään voisi olla vastaava, vaikka tuoksuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehillekinhän on nykyisin markkinoilla erilaisia joulukalentereita, itse olen törmännyt ainakin partatuotteita sisältäviin :) (ja olikohan Clarinsilla myös miehille oma kosmetiikkakalenteri..? :))

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat