maanantai 19. marraskuuta 2018

Alennuksia alennusten perään

Ette varmaankaan ole voineet missata tämän viikon perjantaita, jolloin on Black Friday. Monet verkkokaupat kuitenkin aloittavat omat tarjouskampanjansa jo heti alkuviikosta, joten ajattelin teille hieman vinkata näistä - poikkeuksellisesti siis tämä postaus tulee julki heti vuorokauden vaihduttua minkä lisäksi tälle päivälle on myös toinen postaus tulossa normaalista poiketen.

/sis.mainoslinkkejä/Lapsiperheille: 

Babyshop.com sekä Lekmer tarjoavat joka päivälle supertarjouksia - jopa -50% valikoiduista tuotemerkeistä.

Nämä tarjoukset pitää ehdottomasti päivittäin tsekata, koska hankintalistalla on yhtä jos toista..

Kosmetiikka:
Bette Box tarjoaa -8€ alennuksen tilaukseen (määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta tai toistaiseksi voimassaolevan tilauksen ensimmäisen boxin hinnasta), minkä lisäksi jaossa on myös rajallinen määrä tuotelahjoja.

The Body Shopilla on lukuisia tuotekohtaisia tarjouksia, jotka ainakin itse aion ehdottomasti tarkistaa! (P.s. huomasitteko, että postimaksuja on alennettu minkä lisäksi haettaessa tilaukset myymälästä, ei toimituskuluja veloiteta ollenkaan!)

Muut:

Tokmanni, Kodin1 sekä Fiksuruoka tarjoavat koko viikon ajan huikeita tarjouksia.
Makujakauppa tarjoaa koodilla BLACK18 -20% alennuksen kaikista tuotteista.
Offerilla tarjoaa -10% lisäalennuksen koodilla adtractionbf.


Tässä vain muutamia poimintoja huikeista alennuksista. Kannattaa pysytellä kuulolla, koska tulen viikon aikana antamaan vielä lisävinkkejä - koko viikkohan tulee huipentumaan perjantaihin. Suosittelen lämpimästi nyt jos koska tekemään ne joululahjahankinnat; säästät rahaa ja hermoja ;)Mitä huikeita tarjouksia sinä olet bongannut tai aiot ehdottomasti hyödyntää?

10 kommenttia:

 1. Go black and you never go back. Eiku?
  Musta perjantai jakaa mielipiteitä, ja itsekin olen kukuttamista vastaan mutta nyt kun ostoslistalla on muutama oikeasti kallis asia, aion kyllä kytätä tarjouksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelen tuon nimenomaan niin, että tekee niitä hankintoja mitä muutoinkin tulisi ostettua - tosin toki myös niitä muita houkutuksia tulee vastaan, mutta eihän se ole kiellettyä hieman itseäänkin hemmotella :)

   Poista
 2. Mä en ole vielä bongannut hyviä Black Friday tarjouksia, mutta tarkoitus on kyllä hankkia muutama joululahja, sisustusjuttuja uuteen kotiin ja Gugguulta vaatteita jos siellä nyt on sitten hyvät alet.

  VastaaPoista
 3. Itse en ole seurannut ollenkaan tarjouksia. Kuluttaminen ahdistaa. Toisaalta pakollisia ostoksia olisi tehtävä. Lapselta puuttuu talvikengät ja -takki. Muutakin pakollista oli ostoslistalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse juurikin ajattelin yrittää hyödyntää tarjouksia niihin ostoksiin, joita muutoinkin tulisi tehtyä :) Toki jokin pikkujuttu saattaa itselle piristykseksi myös hankittua :D

   Poista
 4. Tokmannin lehtistä katselin, ihan hyviä tarjouksia niin pitää viikon päälle käydä.
  Sit jos jotain pientä piristävää kosmetiikkaa kunhan sattuu mehevät tarjoukset hollille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää kun nykyisin Tokmannin valikoimaa voi netistä selailla ja jopa tilauksenkin tehdä jos ei ehdi niin myymälään kiertelemään :)

   Poista
 5. Olen tähän aikaa vuodesta, Black Friday ja kaiken jouluhössötyksen aikoina, ajatellut, että nyt olisi hyvä pitää ainakin kuukauden ostotauko - ei tulisi ostettua mitään tarpeetonta alennusten tms. houkuttelemana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole tarvetta millekään niin mikäs siinä :) Itse mielelläni tarjouksia hyödynnän - varsinkin nyt vauvan kanssa kun sitä listaa hankittavista on jatkuvasti..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat