maanantai 12. marraskuuta 2018

Maison Gern

Tykkään kokeilla erilaisia uusia makuja minkä lisäksi erilaiset ravintolisät kiinnostavat. Nopeuden vuoksi olen myös nykyisin nauttinut kahvini pääsääntöisesti pikana. Ehkä jo näette mihin tämä alkujohdattelu vie? :D

/pr-näyte/


Sain Ruohonjuuresta testiin itselleni Maison Gern Superpikakahvia neljässä eri maussa - ja vaikutuksessa: Shape, Shine, Beauty, Focus.


Shape lupaa pitää sinut kaukana herkkukipolta. Sisältää mm. Arabica-pikakahvia, lupiinikahvia, vihreää kahvipapua, acaita ja inkivääriä. Luontaisesti makealla kahvilla voit korvata jälkiruuan tai karkottaa makean himon. Lupiinikahvin ansiosta sisältää normaalia kahvia vähemmän kofeiinia. Vihreä kahvipapu auttaa painonhallinnassa.


Kuvittelin tätä maultaan ehkä jopa jotenkin voimakkaammaksi, lisäämäni kaurajuoma toki hieman makua kahvissa aina pehmentää. Maultaan kuvailisin siis pehmeäksi, selkeästi kahvimaiseksi mutta ei missään nimessä ole sieltä voimakkaimmasta päästä. Aivan lopuksi havaitsin maussa myös aavistuksen inkivääriä - tämäkin hyvin hentoisena, joten ei kannata säikähtää mikäli et inkiväärin mausta pidä!

Tuohon makeanhimoon en kyllä oikein tiedä oliko tällä vaikutusta, koska kyllähän nuo herkut illalla normaaliin tapaan maistuivat :D


Focus auttaa terästäytymään. Sisältää kahvin lisäksi mm. punajuurta, gojia, kaakaota ja ceylonkanelia. (P.s. Tiesithän, että aito ceyloninkaneli sisältää kassiakanelia vähemmän maksaa kuormittavaa kumariinia!)


Sävyltään tämä on hieman punertavaa. Maussa en itse selkeästi huomannut esim. kanelia. Kokeilin tätä itse ensimmäisen kerran huonosti nukutun yön jälkeen ja tiedä vaikka olisi auttanut hieman terästäytymään :D


Beauty sanoo saavansa kahvikissat kehräämään. Sisältää kahvin (ja lupiinikahvin) lisäksi mm. gojia, kardemummaa ja vaniljaa.


Tämäkin oli maultaan miellyttävä, tuoksussa hieman vaniljaisuutta huomasin, mutta en niinkään maussa.


Shine lupaa olla loistava valinta paremmaksi päiväkahviseuraksi. Sisältää kahvin (ja lupiinikahvin) lisäksi mm. ceyloninkanelia, tonkapapua ja sahramia. Tämän sanotaan myös sisältävän vähemmän kofeiinia kuin Focus.

Tässä tuo kaneli maistui jonkin verran.


Kaikki näistä nelikosta sisältävät tosiaan normaaliin kahviin verrattuna vähemmän kofeiinia ja ovat biohakkereiden keskuudessa suosittuja terveysvaikutustensa vuoksi. Noin kymmenen annosta sisältävät 20g-pakkaukset maksavat 9,99€. Tällä hetkellä Focus ja Shine kahveista löytyy myös säästöpakkaukset (Focus 17,99€/50g ja Shine 19,99€/50g).

Maultaan nämä ovat ehkä hieman pehmeämpiä kuin aiemmin käytössä ollut pikakahvi - tosin sisältäväthän näistä kaikki kahvin lisäksi myös kahvinkorviketta eli lupiinikahvia. Koin kaikki neljä oikein miellyttävän makuisiksi, jos pitäisi valita yksi suosikki niin tällöin vastaisin Shape - joka ensimmäisenä käytössä hupenikin :D Terveysvaikutuksia saadakseen näitä toki pitäisi pidempäänkin käyttää ja toisaaltahan ennaltaehkäisevät vaikutukset on hyvin hankalakin todeta.


Mikä tästä nelikosta olisi sinulle mielenkiintoisin testattava?

12 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista, sillä apuja tuolta herkkukupilta pois pysymiseen kyllä todella tarvittaisiin.

  Ihanaa uutta viikkoa Mira <3

  VastaaPoista
 2. Näitä sun Ruohonjuuri-postauksia seurattuani, mun on ehkä pakko lähtee käymään siellä. 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, siellä on vaikka ja mitä! <3 Harmittelen kun ei myymälää Joensuusta löydy, Helsingissä käydessä siellä on aina pakko pyörähtää vaikka smoothie ostamassa jos ei muuta :D

   Poista
 3. Onpas mielenkiintoisa tuotteita! Ruohonjuuren epävirallisena kanta-asiakkaana nää menee varmasti joskus vielä testiin täälläkin :)

  VastaaPoista
 4. Todella mielenkiitoin postaus. Näitä pitää kokeilla, kun kotiudun reissusta. Käytän silloin tällöin pikakahvijauhetta, niiden helppouden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla välillä tekee mieli pikakahvia suodatinkahvin sijaan - itseasiassa aika useinkin :D

   Poista
 5. Kiitos vinkistä! Nyt alkoi kyllä kiinnostaa inkiväärillä maustettu kahvi, varsinkin jos siitä olisi apua makeanhimoon, joka meinaa yltyä mahdottomaksi tähän aikaan vuodesta :)

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoisia juttuja. Itse en juo kahvia laisinkaan, mutta mies ja kupus kylläkin. Näitä vinkkejä on aina kiva saada :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat