torstai 22. marraskuuta 2018

Edullinen kilpailija FOREOlle?

Pari vuotta sitten innostuin ostamaan itselleni FOREO Luna Playn - täytyy myöntää, että alkuinnostuksen jälkeen se unohtui kaappiin minkä vuoksi siinä edelleenkin ytyä on (vaikken kyllä usko, että kovinkaan paljoa..). Tästä huolimatta tai kenties tästä johtuen kiinnostuin tarjouksesta saada testata edullista kilpailijan versiota kasvojenpuhdistuslaitteesta.

/pr-näyte/


Naturel Facial Cleansing Brush lupaa puhdistaa ihon, poistaa meikin ja auttaa tekemään ihosta heleämmän. Silikoninen puhdistusharja toimii nopean värähtelyn avulla, se on uudelleen ladattava ja vedenkestävä. Puhdistuksen suositellaan tapahtuvan kuten FOREOnkin kanssa; käyt jokaisen ihoalueen erikseen lävitse (posket, otsa, nenä..) 30 sekunnin ajan per alue.


Muodoltaan tämä on pyöreä ja kooltaan samaa luokkaa omistamani FOREOn kanssa. Itse tykkään itseasiassa ehkä tämän muodosta enemmän - ja toki uudelleen ladattavuus on plussaa (mikä ominaisuus kalliimmissa FOREOn puhdistusharjoissa toki on). Niin ja se ehdottomasti paras juttu tässä on hinta; 14,90€!!


Harjakset tässä ovat ehkä aavistuksen suuremmat ja lyhyemmät/kovemmat kuin FOREOssa, joten jos siihen on tottunut niin tämän suhteen FOREO vetää pidemmän korren. (Eivät kuitenkaan tuntuneet missään nimessä epämiellyttäviltä, eron vain huomasi kun olin juuri FOREOn puhdistellut pölyistä ja testaillut kasvoille pitkästä aikaa.)


Lataus oli helppoa ja nopeaa; USB-latauskaapeli tässä tulee mukana, mutta tarvitset laturi osan esim. kännykän laturista.


Molemmissa on omat puolensa. Jos itse olisin nyt hankkimassa ensimmäistä kasvojenpuhdistuslaitetta niin kallistuisin ehdottomasti tämän edullisemman puoleen. Katsotaan saisinko nyt tämän uuden kaverin myötä innostuksen kasvojenpuhdistuslaitteeseen uudelleen - mielessä käväisi kyllä myös se, että voisin kokeilla kuinka tämä toimii sivellinten puhdistajana, hmm.

Kannattaa ehdottomasti pitää tämä mielessä esim. joululahjahankintoja tehdessä - ja ainahan niitä lahjahankintoja tehdessä pitää myös itseään muistaa hieman lahjoa! ;)


Löytyykö sinulta kasvojenpuhdistuslaitetta?

8 kommenttia:

 1. Sain vähän aikaa sitten testiin Foreon hammasharja, tykkäsin siitä todella paljon. Vähän on myös herännyt mielenkiinto tuota kasvojenpuhdistuslaitetta kohtaan, mutta hinta on kyllä aika kova, varsinkin kun haluan sellaisen uudelleen ladattavan. Ja vähän mietityttää, että jos se juuri sitten jääkin kaappiin lojumaan. Tuossa vastaavassa kyllä hinta on hyvä.

  VastaaPoista
 2. Hitsi, mä oon miettinyt pitkään, että pitäisi panostaa hyvään kasvojenpuhdistuslaitteeseen tai -harjaan. Aina tulee vaan lisää vaihtoehtoja ja mä en koskaan pääse päätökseen tässä asiassa :D

  VastaaPoista
 3. Oih ompa edullinen hinta tällä! Täytyy ehdottomasti harkita jos tämän hankkisin, sillä Foreota olen kyllä ihastellut :)

  VastaaPoista
 4. Itse sain tämän myös eilen vai toissa päivänä. Vielä en ole kerennyt kokeilemaan, mutta innolla odotan käyttöön ottoa tänä iltana!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat