perjantai 23. marraskuuta 2018

Black Friday

Osassa verkkokaupoista Black Friday kestää koko viikon, osassa tarjoukset pärähtävät ilmoille heti vuorokauden vaihduttua perjantain puolelle - tästä syystä julkaisu tuleekin ilmoille heti vuorokauden vaihduttua. Kirjoittelinkin teille jo aikaisemmin alkuviikon sekä Cocopandan viikon tarjouksista ja ajattelin nyt vinkata vielä muista verkkokaupoista, jotka kannattaa ehdottomasti viimeistään tänään kurkata lävitse! (Verkkokaupat ovat tässä postauksessani aivan summittaisessa järjestyksessä!)

/sis.mainoslinkkejä/


MÁDARAlla on 23.-26.11. peräti -40% tarjous tuotteistaan (pois lukien pakkaukset) minkä lisäksi yli 60€ tilauksiin sujautetaan mukaan Deep Moisture -silmänympärysvoide (ovh 27€/15ml). Itselläni jäi hyödyntämättä heidän aikaisempi alennuskampanjansa, joten katsotaan laitanko nyt tilausta menemään - tätä ennen on kyllä pakko kurkata omiin kaappeihinsa ettei tule tilattua sellaista mitä jo muutoinkin löytyy useampi korkkaamaton kappale jemmoista..


Myös Eleven on aloittanut Black Friday tarjouksensa jo keskiviikkona, mutta parhaimmat edut saat perjantaina - jatkuen peräti ensi viikon tiistaihin saakka.
Tänään loistavia etuja:
- yli 60€ tilauksesta -20%, yli 150€ tilauksesta -25% ja yli 200€ tilauksesta -30%
- aamupäivän aikana (klo13 saakka) Clarinsin, FOREOn (osasta tuotteita) sekä Maria Nilan tuotteista alennuksia (25-30%) ja loppupäivän ajan tarjouksia Cliniquesta (-25%), Skin79:stä (-40%) sekä Lancomesta (-20%)
- NYX:n tuotteet "osta 3 maksa 2"
- minkä lisäksi valikoiduista tuotteista -50%

 Hajuvesi.fi on aloittanut tarjouskampanjasta peräti viikko sitten ja jatkaa hintahulinoitaan 1.12. saakka. Täältä olen itse joskus aikaisemmin tilaillut muutamia tuoksuja ja nyt aion tsekata hankkisinko siskontytön toivelistalla olevan tuoksun täältä. (Myöskään hajuvesiä en missään nimessä itselleni saisi lisää hankkia, mutta katsotaan...)

Lookfantasticilla on loistavia etuja kuten Black Fridayn kunniaksi tehty "Back for Black" Limited Edition Beauty Box alle 30€ hintaan!FeelUniquella on myöskin ollut tuote-etuja jo koko viikon ajan ja aion ehdottomasti kurkata mitä on luvassa perjantaina - se aikaisemmin mainitsemani Hudan paletti minun joka tapauksessa pitää tilata joko täältä tai Cult Beautystä (lahjaksi).

Bearelin alen aion myös ehdottomasti kurkata - tarjoukset tulevat näkyviin vasta samoihin aikoihin kuin postaus on ajoitettu, joten en voi nyt vielä vinkkailla teille alennuksista, mutta mm. kangasnaamiot kannattaa täältä ehdottomasti kurkata!


Alennuksiahan on monissa, monissa muissakin paikoissa joten heitä tähän alle omat vinkkisi parhaista tarjouksista vielä mukaan!


Monet kritisoivat näitä alennuskampanjoita kulutusjuhlana, mutta itse aion yrittää ottaa niistä kaiken irti - tiettyjä hankintoja kun on joka tapauksessa jossain vaiheessa tehtävä niin miksei silloin kun ne saa edullisemmin ;)

9 kommenttia:

 1. Totta kai, jokainen tekee omat valintansa.

  VastaaPoista
 2. LF Boxi kiinnostaisi ja tuo Nyx tarjous Elevenillä, vaikeita valintoja. Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi mä unohdin ihan kokonaan tuon Bearelin, sieltä olisi kyllä pitänyt tilata - no katotaan jos vielä illalla siellä olisi jotain jäljellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti vilkaista, siellä on jälleen loistavia tarjouksia :)

   Poista
 4. Minun perjantai meni töissä ja pikkujouluissa. Kaupassa kävin pikaisesti ostamassa ruokaa. Lapsi sai tällä viikolla takin, joka sattui olemaan black friday-tarjouksessa. Takin olisi tarvinut joka tapauksessa. Ei voi enää oikein tuulitakissa kulkea. Talvikengät pitäisi vielä ostaa hänelle. Ei siis lisännyt shoppailua meidän perheessä tämä black friday. Muutenkin yritetään ostaa tarpeeseen. Ehkä meni hyviä tarjouksia ohi, mutta "aikakin on rahaa". Nyt ei ollut aikaa perehtyä tarkouksiin. Hyviä nämä sinun vinkkaukset, jos on kosmetiikalle tarvetta. Itse yritän käyttää jo ostettuja/saatuja tuotteita pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin parasta jos alennusshoppailut ovat tarpeeseen eivätkä hetken mielijohteesta :)

   Poista
 5. Mä vastustan nimenomaan turhaa kuluttamista, mutta just jos tietää jonkun välttämättömän tuotteen olevan nyt alennuksessa, niin kyllähän se kannattaa ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että alennusmyynneistäkin kannattaisi tehdä harkittuja hankintoja :) Ja toki jos tekee jotain hankintoja, jotka eivät osukaan yksiin omien tarpeiden kanssa niin laittaa ne sitten kiertoon. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat