maanantai 5. marraskuuta 2018

Vital Bright

Aiemmin Bearelilta saamani paketti sisälsi seerumin, jonka olisi vihdoin aika päästä parrasvaloihin.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


on ihon sävyä tasoittava ja kirkastava energisoiva ja ravitseva seerumi. Sisältää mm. acai-marjaa, sitruunaa, mustikkaa ja mulperinmarjaa. Sopii kaikille ihotyypeille.


Tuote on pakattuna pipettipulloon, mutta on niin geelimäistä, että itse melkein mieluummin ottaisin tämän pumppupullossa - ei kuitenkaan ole ihan sieltä vaikeimmasta päästä annostella pipetilläkään (muistan ainakin yhden seerumin, jota ei tässä pakkausmuodossa meinannut saada millään pullosta ulos!). 

Tuoksun kuvaisin parfyymiseksi, mutta ainakaan itselläni tuoksu ei jää levityksen jälkeen leijumaan nenääni. Imeytyy erittäin hyvin ihoon ja sopii näin ollen mainiosti käytettäväksi meikin alla - koostumuksensa vuoksi itse mieluummin käytänkin tätä nimenomaan aamuisin. Itselläni sattui tämän kanssa yhtä aikaa olemaan käytössä eräs toinenkin ihon sävyä tasoittava tuote ja ainakin näiden yhteiskäytössä mielestäni ihon sävy on todellakin tasoittunut vaikkakin ihoni on muutoinkin ollut viime aikoina varsin hyvässä kunnossa - jopa aiempaankin nähden.


Kaiken kaikkiaan tuote on siis oikein miellyttävä ja toimiva. 


Mitä sinä kaipaat seerumilta?

7 kommenttia:

 1. Silloin kun käytin paljon kosmetiikkaa niin kaikki tämän tyyppiset toi mulle ihottumaa, oli ne sitten millaisia tahansa.

  VastaaPoista
 2. Mitäs tälläisten pitäisi iholle sitten tehdä...? 🤔
  Kaunis pullo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "ihon sävyä tasoittava ja kirkastava energisoiva ja ravitseva" eli tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä, minkä lisäksi ravitsee (sekä kosteuttaa) ihoa :)

   Poista
 3. Seerumeita tulee käytettyä kyllä liian vähän! Nyt voisin taas skarpata, että saisin yhden putelin tyhjäksi :)

  VastaaPoista
 4. Oma ihonhoitoni rajoittuu pesemiseen ja silmänympärysvoiteeseen, pitäisi varmaan kokeilla jtn uutta. :)

  stuffabout.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole hoitanut ihoaan kunnolla niin aloittamisen jälkeen eron melko nopeasti huomaa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat