perjantai 31. heinäkuuta 2020

Klairs

Julkaistu alun perin 17.8.2018
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Sain testiin muutamia tuotteita itselleni vieraasta aasialaisesta kosmetiikkasarjasta: Klairs, joten ensimmäisenä muutama sana itse sarjasta. Kyseessä on siis eteläkorealainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, vegaaneja ja eläinkokeettomia. Sarja on perustettu vuonna 2009 ja sieltä löytyy kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet.


Sain sarjasta testiin puhdistusöljyn, kasvokuorinnan, meikkivoiteen sekä kasvoveden. Näistä esittelen teille tällä kertaa puhdistusöljyn ja kasvoveden, kaksi muuta jäävät vielä odottelemaan vuoroansa..

Gentle Black Deep Cleansing Oil (ovh 32,50€/150ml)
 on herkälle iholle tarkoitettu meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti mutta hellävaraisesti poistava puhdistusöljy. Puhdistuksen lisäksi lupaa kosteuttaa ja suojata ihoa sekä tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa.


Nyt muutamia aasialaisia puhdistusöljyjä testanneena voisin todeta, että siellä taidetaan suosia hieman juoksevampaa koostumusta kun taas itse tykkäisin hieman paksummasta öljystä. Toimii kuitenkin oikein mainiosti; ei hulahtanut minulta kertaakaan kasvojen sijaan lavuaariin levitettäessä, puhdistaa hyvin meikin ja huuhtoutuu hyvin iholta. Ei myöskään ärsytä lainkaan silmiä - itse tykkään puhdistusöljyllä pyöritellä silmämeikin rippeet pois ja tämän kanssa se onnistuu ilman mitään ongelmia. Jos tuote olisi aavistuksen paksumpaa niin tämä olisi aikalailla täydellinen minun makuuni.


Supple Preparation Facial Toner (ovh 27,50€/180ml (minulla käytössä 30ml matkakoko))
on erityisesti herkälle iholle suunnattu hellävarainen, kosteuttava ja ihoa tasapainottava kasvovesi. Lupaa parantaa tämän jälkeen käytettävien ihonhoitotuotteiden imeytymistä, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Koostumukseltaan tämä on hieman geelimäistä, tuoksuu ehkä aavituksen yrttimäiseltä, jättää ihon todella miellyttävän kosteutetuksi - on siis mielestäni ehkä enemmän kuin ihan normaali kasvovesi. 


Tästä parivaljakosta ehkä kasvovesi nousi vielä aavistuksen enemmän omaksi suosikikseni vaikkei puhdistusöljykään missään nimessä huono ollut - pitää muistaa kasvovesi kun seuraavan kerran sellaista olen hankkimassa!


Onko Klairs sinulle sarjana tuttu?

8 kommenttia:

 1. Aasialaista kosmetiikkaa en ole itse koskaan käyttänytkään. Nuo kasvoöljyt vaikuttavat mielenkiintoisilta. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
 2. Tämä kiinnostaa ja ihan uusi brändi on kyllä minulle. Jotenkin kivan yksinkertaiset purkit, vähän kuin vanhat apteekkipurkit. Ihanaa uutta viikkoa Mira <3

  VastaaPoista
 3. Minulle aivan uusi merkki. Mielenkiintoista kuulla ei tutusta merkistä.

  VastaaPoista
 4. Tää sun blogi on aarreaitta, kun joskus pitää hankkia kosmetiikkaa lahjaksi:)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat