tiistai 20. helmikuuta 2018

Hierontavoidetta raskausarville

Olen yrittänyt kovasti helliä ja hoivata kasvavaa vatsaani, mutta valitettavasti siitä huolimattakaan en niiltä raskausarvilta välttynyt - vaikka toivoinkin, että tuo iso ja ruma leikkausarpi olisi vatsaa koristamaan riittänyt.. Raskausarpien syntymiseenhän vaikuttavat niin lukemattomat eri syyt ettei pelkällä ihonhoidolla niitä pysty välttämään, mutta uskon kuitenkin, että ihonhoidolla niihin voi hieman vaikuttaa; kun iho on kosteutettu niin tokihan venyminenkin tapahtuu helpommin ja kivuttomammin eli voisin kuvitella ilman minkäänlaista hoivaa noiden arpien olleen minulla huomattavasti pahemmat. Lisäksi myös koen tuon leikkausarpeni kaipaavaan kosteutusta ja muuta hoivaa venyäkseen nyt raskauden aikana ongelmitta eikä haittaisi josko se sitten pikkuhiljaa lähtisi vaalenemaankin..

Mutta tämän alkulöpinän jälkeen asiaan eli tarkoituksenani oli esitellä juurikin raskausarpien hierontaan suunniteltu vartalovoide. Kaikki aikaisemmat raskauteen liittyvät postaukseni löydät raskaus-tunnisteen alta.
Aiemmin testaamiini raskausvatsan tuotteisiin nähden sanoisin tämän olevan koostumukseltaan kevyempää:


kuvaisin tätä ehkä täyteläiseksi vartalovoiteeksi. Levitettäessä voiteesta tulee selkeästi kaakaon tuoksu, mutta miellyttävällä tavalla. Voiteen tehoaineina onkin kaakao- ja sheavoita.


Soveltuu hyvin varsinkin päiväkäyttöön, yöksi kaipaan ehkä tuohon vatsallekin hieman tuhdimpaa koostumusta. Tämä myös vaikuttaisi aika hyvin hierontaa kestävän, kuten nimestäkin päätellen voisi myös odottaa.


Käytätkö sinä hierontaan mieluummin ehkä hieman perinteisempää öljyä vai onko sinulla käytössäsi hierontavoidetta?


*)sis.mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Tykkään hieronnassa ehdottomasti öljystä, mutta jalkoihin sopii musta paremmin voide tai ihan jalkavoide, öljy on liian liukas ja mulla se ainakin kutittaa ihan hirveästi, jos sen kanssa koittaa jalkoja hieroa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieronta ei hirveän rentouttavaa ole jos kutittaa - ei hierottavalle eikä hierojalle :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat