maanantai 26. helmikuuta 2018

Stretch Mark Minimizer


Olen vatsaani tosiaan pyrkinyt raskauden aikana säännöllisesti rasvailemaan ja jatkan toki tehohoitoa myös synnytyksen jälkeen - josko noita vatsan arpia saisi vaikka edes marginaalisesti nopeammin häivyteltyä pois. Valitettavasti ilman raskausarpia huolenpidostani huolimatta en ole selvinnyt, mutta ei se oikeasti ihmekään ole kun ottaa huomioon kuinka nopeasti tuo vatsa on nyt loppuajasta kasvanut. Vaikken täysin näiltä välttynytkään niin uskon ja luotan, että jotain vaikutusta öljyt ja voiteet sekä vatsan hellä hierominen ovat saaneet aikaan ja senpä vuoksi otin myös loppuraskaudesta uusia tuotteita testiin vaikka merkkejä raskausarvista alavatsalta jo löytyikin. Näistä yksi entuudestaan nimenä tuttu tuote oli:


joka sopii käytettäväksi silloin kun venymäarpia ilmenee eli raskauden lisäksi esim. murrosiässä sekä painonmuutosten yhteydessä.


Ennaltaehkäisy on yleensä aina paras hoito, mutta tämä sopii myös jo olemassa oleville raskaus- tai venymäarville auttaen häivyttämään näitä. Tehoaineina tuotteessa on mukana mm. rohtosammakonputkea, variksenmarjauutetta ja piitä.


Hinta saattaa toiset säikäyttää, mutta voide on käytössä erittäin riittoisaa. Itseasiassa itse annostelin tätä aluksi liikaa ja sain voiteen rullaamaan iholla, kun opin oikean määrän annostelun (yllättävänkin pienen määrän!) voide toimi erinomaisesti.


Sanoisin, että tämä voide on ehdoton niihin kiireaamuihin kun haluat hoitaa ihoa, mutta kuitenkin saada nopeasti vaatteet puettua päällesi - tätä käytettäessä voit nimittäin samantien vetää vaatteet niskaan ilman pelkoa vaatteiden likaantumisesta. Itse en voiteessa myöskään minkäänlaista tuoksua havaitse.


Onko sinulla venymäarpia, joita haluaisit hieman huomaamattomammiksi?


*)pr-näyte / postaus sisältää mainoslinkkejä

10 kommenttia:

 1. Clarinsin kaikki kokeilemani kroppavoiteet imeytyy musta tosi nopeaan, juurikin käytettäväksi silloin, jos haluaa laittaa vaatteet nopeasti päälle. Mulla oli nuorempana reisissä aika näkyvätkin, jotka tuli murrosiässä kun kasvoin, mutta ne on vuosien saatossa himmenneet niin, ettei niitä näe, jos ei osaa katsoa. :D

  VastaaPoista
 2. Olet testaillut näitä raskausarpirasvoja enemmänkin: mikä on itsesi mielestä paras hinta-laatusuhteeltaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein näistä myös koontipostauksen, jossa tulee omat suosikkini esille: https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/03/raskausvatsan-hellaa-hoivaa-x11.html :)

   Poista
 3. Ajan myötä "raskausarvet" teini-iästä lantioissa on vaalenneet niin paljon ettei niitä enää pahemmin huomaa :) Raskaudestakaan ei tullut arven arpea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse teini-iästä säästyin ilman arpia, mutta raskaudessa noita tuli enemmänkin - ainakin jos tuon leikkausarvenkin laskee joukkoon mukaan..

   Poista
 4. Ooh, Clarins! <3 Muistan, kun mun mummalla oli aina tätä merkkiä ja mietin, että tää on ihan vanhusten tuotesarja :D mutta nyt itellä on huulikiiltoja varmaan viittä eri väriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin joskus myönnän ajatelleeni noin, mutta oikeastihan tämä on ihan loistava sarja nuoremmillekin - selektiivistä kosmetiikkaa kohtuullisen edulliseen hintaan :)

   Poista
 5. Mä en usko, että voiteilla ja öljyillä sun muilla on oikeaa vaikutusta. Mäkin rasvasin tyyliin heti plussasta lähtien aamuin illoin, ja välillä useamminkin, Bio-oililla, mutta siitä huolimatta tuli arpia. Se on ihotyypistä kiinni, joten arpia tulee, jos on tullakseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihotyyppi vaikuttaa ja se kuinka isoksi ja kuinka nopeasti vatsa kasvaa sekä minkälaisia rasvoja nauttii sisäisesti yms. Mutta uskon itse tosiaan, että jonkinlainen pieni vaikutus myös ulkoisella hoidolla on :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat