torstai 22. helmikuuta 2018

Abies Organics

Törmäsin tuossa viime vuonna mielenkiintoiseen uuteen tuttavuuteen kosmetiikan saralla; Abies Organics* on luonnonkosmetiikkaa, jossa hyödynnetään pohjoisen luonnon aarteita kuten antibakteerista kuusen pihkaa sekä metsämarjojen siemenöljyjä. Myös sarjan arvot kuullostavat minun korvaani hyviltä: eettisyys, esteettisyys ja luonnon hyvinvointi. Luonto on varsinkin Suomessa asia, jota ehdottomasti kannattaa vaalia <3

Sain sarjasta testiin kaksi tuotetta, joista tällä kertaa keskitymme vain toiseen, mutta no hätä - toinenkin tulee vielä varmasti blogin puolella esiintymään!


Tänään siis keskitymme purkeista pienempään; marjavoiteeseen, ja myöhemmin sitten saatte kuulla tarkemmin myös kuorintavoiteesta.


Täyteläinen marjavoide kasvoille (ovh 29,50€/40ml)


on tosiaan nimensäkin mukaisesti todella täyteläistä ja sopii koostumuksensa puolesta erittäin kuivalle iholle - kaikki eivät näin tuhdista koostumuksesta välttämättä muutoinkaan välitä, mutta jos kuivuus on ongelmasi niin uskon, että haluaisit suorastaan sukeltaa voidepurkkiin :D


Tehoaineina tuotteessa on siemenöljyjä mustikasta, puolukasta ja karpalosta. Näiden tarkoituksena on paitsi kosteuttaa niin myös rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Voide toimii myös erinomaisena suojana kylmää viimaa vastaan.


INCI on hyvin lyhyt ja huomaattekin ehkä mitä sieltä ei löydy: 
BUTYROSPERMUM PARKII*, ALCOHOL DENAT, SEED OILS: VACCINIUM VITIS-IDAEA, VACCINIUM MYRTILLUS, VACCINIUM MACROCARPON, TOCOPHEROL. *Organic.
Vettä - eli tämäkin kertaa paljon koostumuksesta.

Tuotetta riittää jo hyvin pieni määrä koko kasvojen (ja decolteenkin) alueelle ja itselläni iho jää hieman ehkä jopa öljyisen nahkeaksi tuotteen levittämisen jälkeen - itse kylläkin pidän tunteesta, että kasvot ovat kosteutetut ja ravitut varsinkin yövoiteen levittämisen jälkeen. Tuhdin koostumuksensa vuoksi en ole tätä edes testaillut päiväkäytössä, mutta todella kuivalla iholla voi olla pelastus myös päiväkäytössä.

Tuoksu ei kieltämättä ole omaan nenääni mitenkään kovin miellyttävä, mutta en tätäkään ole häiriötekijänä kokenut, koska ei jää ainakaan omaan nenääni tuoksumaan tuotteen levittämisen jälkeen.


Jos sinulla on erittäin kuiva iho niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan tuotetta!


Onko Abies Organics sinulle entuudestaan tuttu?


*)pr-näyte & postaus sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia:

 1. Näissä on niin kauniit pakkaukset. <3 Muuten ei ole brändi tuttu.

  VastaaPoista
 2. komppaan Jonnaa! Aivan ihanat purkit!Ja myös itelle niin vieras etten oo muualla aiemmin törmännytkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina riemuissani mikäli lukijoille täysin uusia tuttavuuksia saan esiteltyä :) Kannattaa ehdottomasti tsekata sarjasta tarkemmin tietoa, valikoimaa ei vielä suuresti ole, mutta todella mielenkiintoisia tuotteita kaikki :)

   Poista
 3. Brändi ei ole tuttu, mutta purkit tosiaan aivan ihanat! Näin talviaikaan voisin kuvitella tuota käyttävänikin 😊

  VastaaPoista
 4. Ulkoasu viehättää, mutta muuten ei olekaan vielä tuttu. Voisi sopia talveen, ehkä enemmän juuri yövoiteeksi :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat