lauantai 24. helmikuuta 2018

Bio Beaute by Nuxe

Marraskuinen Kicks-tilaukseni sisälsi myös luonnonkosmetiikkaa Ecosert-sertifikaatilla merkityn Bio Beaute by Nuxen -sarjan tiimoilta.


Tilaukseni sisälsi kolmikon:
Rebalancing Cleansing Gel (20,50€/200ml)
Rebalancing Smoothing Lotion (19,90€/200ml)
Multi-Correcting Rebalancing Cream (23,50€/30ml)


Mieto puhdistusgeeli sopii parhaiten sekaiholle sekä rasvaiselle iholle (kuten kaksi muutakin tästä kolmikosta) ja sen tarkoituksena on eliminoida epäpuhtauksia ja vähentää talituotantoa. Sisältää mm. karpaloita, mantelia, hyaluronihappoa, sinkkiä, salisyylihappoa ja aloe veraa.

Ei ehkä aivan ideaalein omalle iholleni talvella, mutta en malttanut odottaa kesään asti tämän korkaamista. Geeli ei juurikaan vaahtoa, tuntuu puhdistavan tehokkaasti. En välttämättä suosittelisi pintakuivalle iholle eikä ainakaan näin talvikäytössä aivan omaksi suosikikseni noussut.


Alkoholiton kasvovesi kirkastaa, supistaa ihohuokosia, tasoittaa ihonrakennetta ja vähentää talituotantoa. Tehoaineina samoja mitä puhdistusgeelissäkin.

Tämä on ihan ok kasvovedeksi, ei herätä oikeastaan erityisempiä tuntemuksia puolesta eikä vastaan :D


Mattapinnan antava kosteusvoide kosteuttaa, vähentää talituotantoa, korjaa ja tasoittaa ihon epätäydellisyyksiä. Aiemmin mainittujen tehoaineiden lisäksi sisältää myös tislattua piparminttuvettä, joka antaa lisäraikkautta.

Kevyen koostumuksensa vuoksi erinomainen meikin alle. Olen alle käyttänyt erillisen kosteusseerumin (kuten kaikkien voiteiden alle varsinkin näin talvella..) ja ainakin sen kaverina on ehdottomasti riittävän kosteuttava omalle iholleni. Nousi tästä kolmikosta ehdottomaksi suosikikseni.


Tuotteiden tuoksua itse kuvaisin hieman "vihreäksi", mutta erittäin kevyeksi. Oli erittäin mielenkiintoista tutustua tähän linjaan vaikka tosiaan olisi ehdottomasti itselleni ollut parempi talven sijasta kesällä. Jos ihosi kaipaa tasapainotusta niin suosittelen kyllä ehdottomasti pitämään tämän linjan mielessä!


Tuotteita ei tällä hetkellä juurikaan Kicksin valikoimissa ole, mutta löytyy myös mm. Bangerheadista mikäli kiinnostuit :)

Oletko sinä tehnyt tuttavuutta tämän sarjan kanssa?


*)sis.mainoslinkin

1 kommentti:

  1. Ihan uusi brändi minulle, aina kiva lukea uusista sarjoista. Mukavaa viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat