perjantai 23. helmikuuta 2018

Aikuiselle iholle

Sain testiin pari aikuiselle iholle suunnattua Laveran kasvonaamiota:


Skin Smoothing Mask (ovh 3,52€/2x 5ml), joka on kosteuttava ja kiinteyttävä naamio 30+ iholle 
sekä
Regenerating Mask Cranberry (ovh 3,52€/2x 5ml), joka on ravitseva hoitonaamio kuivalle, aikuiselle iholle.


Violetissa pakkauksessa oleva Skin Smoothing Mask lupaa kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Tehoaineina naamiossa on luomukaranjaöljyä, luomu valkoista teetä sekä hyaluronihappoa.

Suositellaan käytettäväksi 1-2x viikossa 10-15 minuutin vaikutusajalla. Vaikutusajan jälkeen naamiota ei huuhdella pois vaan hierotaan naamio ihoon ja tarvittaessa hieman pyyhitään imeytymätöntä naamiota pois.


Naamiopakkaus sisältää kaksi 5ml kerta-annosta ja tuo määrä onkin aika sopiva; ainakin omaan ihooni se melkoisen hyvin imeytyy ja tosiaan loput saa helposti hierottua vielä vaikutusajan jälkeen ihoon.


Regenerating Mask Cranberry lupaa parantaa ihon elastisuutta, häivyttää ryppyjä, ennaltaehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista ja kosteuttaa. Sisältää tehoaineina mm. luomukarpaloa ja luomuarganöljyä.

Tätä voi käyttää useammankin kerran viikossa, riippuen oman ihon tarpeista. Vaikutusaika on 10-15 minuuttia eikä myöskään tätä pestä kasvoilta pois, vaan hierotaan ihoon ja tarvittaessa ylimääräisiä voi kasvopaperilla hieman pyyhkäistä pois.

Pakkaus tässäkin on samanlainen kuin edellisessä eli myös tämä sisältää kaksi 5ml kerta-annosta kasvonaamiota.


Molemmat naamiot tuntuivat miellyttävän kosteuttavilta ja ravitsevilta tehohoidoilta. Sopivat myös nuoremmalle iholle mikäli koet ihosi tarvitsevan tämänkaltaista tehohoitoa (ikäsuosituksethan ovat aina suuntaa antavia, enemmänkin pitää katsoa minkälainen oman ihon tilanne on ja mitä se kaipaa kullakin hetkellä). 5ml kerta-annos tuntui aluksi pieneltä määrältä (minähän tunnetusti naamioitakin varsin reilulla kädellä käytän..), mutta oli itseasiassa juuri sopiva määrä kasvoille, koska vaikutusajan jälkeen ylimääräistä naamiota ei juurikaan jäänyt kasvoilla pyörimään. Ja pakkausmuotonsa vuoksihan nämä ovat kätevä ottaa vaikka matkalle mukaan.

Tuleeko sinulla käytettyä kerta-annospakkauksiin pakattuja kasvonaamioita?


*)pr-näyte


4 kommenttia:

 1. Laveralla on kyllä paljon ihania juttuja ja just pesin eilen hiukset Laveran shampoolla ja toimi aivan ihanasti. Kivaa perjantaita Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne, onneksi sattuu olemaan ihanan aurinkoinen sää <3

   Poista
 2. Nuo naamiot näytti ja kuulosti ihanilta! Näin talvisin aina huomaa että kosteutta iho kyllä kaipaa:) Aina silloin tällöin tulee kauppareissulla naamio napattua matkaan, viimeksi oli sellainen suklaanaamio..nimeä en kyllä muista:) Mutta ihana sekin oli, suklaa kyllä uppoaa aina muodossa kuin muodossa:) Mukavaa talvipäivää ja alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, suklaanaamio kuullostaa herkulliselta! Aurinkoista viikonloppua myös sinne :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Päiväkoti vs perhepäivähoito

Nyt kun neiti on hetken aikaa päivähoidossa ehtinyt olla niin ajattelin tähän liittyen kirjoitella teille hieman ajatuksiani. Alunperinhän ...

Luetuimmat