perjantai 2. helmikuuta 2018

Hempz

Sain Kaunoinen-verkkokaupasta testiin itselleni tuntemattoman Hempz-kampaamosarjan tuotteita, jonka tuotteiden pohjalla on - kuten nimestäkin voi päätellä - puhdas hamppusiemenöljy. Ko.öljy on ravitseva ja kosteuttava tukien samalla myös kehossa keratiinin muodostumista. Hampunsiemenissä on paljon vitamiineja (E-, C- sekä monia B-ryhmän vitamiineja), jotka hoitavat ja vahvistavat hiuksia. Sarjan kaikki tuotteet suojaavat hiuksia UVA- ja UVB-säteilyltä ja ehkäisevät värisävyn haalistumista. Tuotteet ovat kasviperäisiä eivätkä sisällä parabeeneja, sulfaatteja ja gluteeneja.

Jos hampun käyttö kosmetiikassa mietityttää niin ole huoleti; kosmetiikkateollisuudessa käytettävä hamppu ei sisällä huumaisaineeksi luokiteltavaa TCH:ta! :D

Koska tuotteet tulivat joulun aikoihin niin ne oli teemaan sopien paketoitu suloisesti:


Sain valita minkä setin haluaisin itselleni testiin ja päädyin:


Triple Moisture -settiin (ovh 45,80€ sis. shampoo 265ml & hoitoaine 265ml)
tuoksun (huumaava greippi&helmeilevä persikka) sekä ominaisuuksiensa puolesta. Setti on tarkoitettu kuiville, vaurioituneille ja värikäsitellyille hiuksille - vaikka hiukseni ovatkin nyt kohtuullisen hyvässä kunnossa (kiitos joulukuisen reiluhkon pätkäisyn..) niin varsinkin talvella sitä kosteutta myös hiukset kaipaavat ja tokihan hiuksissani on värikäsittelyä vaalennuksen muodossa.


Ensinnäkin ulkomuodosta ja pakkaustuntumasta voisin sanoa, että nämä minun käteeni tuntuvatkin kampaamosarjan tuotteilta ja tykkään myös pakkausten ulkomuodosta.


Ja toisekseen tuoksu on todella huumaava, aivan mielettömän ihana ja jää hiuksiin tuoksumaan! Itseasiassa vielä seuraavana päivänäkin tunnen hiuksista vienon tuoksun - voisin vain tuoksutella hiuksiani :D (lyhyissä hiuksissa tuoksua ei varmaankaan niin herkästi huomaa, jos hiukset eivät pituuden puolesta yllä nenän lähettyville)


Shampoo on koostumukseltaan "jämäkkää" eli tätä ei kovinkaan paljoa tarvitse käytössä - ja vaahto, jonka tämä muodostaa on ihanan muhkean täyteläinen.


Myös hoitoaine on riittoisaa ja selvittää ainakin minun hiukseni täysin ongelmitta.


Hiustuotteet harvemmin ihastuttavat näin kovasti, mutta tämä setti onnistui kyllä yllättämään kaikin puolin erittäin positiivisesti ja suosittelenkin lämpimästi näihin tutustumaan - tuolta löytyy paljon niin herkulliselta kuullostavia tuotteita, että tekisi  jo ihan tuoksun vuoksi mieli hankkia lisää :D


Onko Hempz sinulle entuudestaan tuttu sarja?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella hyvältä kaksikolta, eikä vähiten ton tuoksukuvauksen takia :D Ei ole mulle tuttu sarja, mutta mielenkiinto kyllä heräsi näitä kohtaan :)

    VastaaPoista
  2. Eipä ole tuttu, mutta tuotekuvaus kuulostaa just eikä melkein omille hiuksille ja greippi&persikka vasta kuulostaakin <3

    Ihanaa viikkistä Mira <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat