tiistai 6. helmikuuta 2018

Spring Atellier


Isadoran kevään kokoelma kantaa nimeä "Spring Atellier" ja se on saanut inspiraationsa suurkaupungin taitelijan ateljeesta, kun kevätaurinko valaisee luoden täydellisen pohjan keväiselle väripaletille.


Testiin saamani setti sisälsi:
Precise Roll-On Eyeliner (suositushinta 18,90€, jää pysyvään valikoimaan)
Eyeshadow Quartet -luomiväripaletti 14 Peach Avenue (suositushinta 16,90€, jää pysyvään valikoimaan)
Blush&Glow Draping Wheel 63 Peach Pop (suositushinta 29,90€, jää pysyvään valikoimaan)
Lip Desire Sculpting Lipstick 63 Peach Pop (suositushinta 10,90€, jää pysyvään valikoimaan)
Sculpting Lipliner Waterproof 63 Peach Pop (hinta 10,90€)
Liquid Lip Cream 02 Cashmere (suositushinta 13,90€, valikoimassa oleva sävy)
Wonder Nail 579 Rose Atellier (suositushinta 8,90€, kausisävy)


Peach Avenue -luomiväripaletti sisältää neljä kauniista yhteen sopivaa sävyä, vasemman alareunan persikkainen sävy tuo palettiin myös mukaan ihanasti keväisyyttä.


Precise Roll-on Eyelinerista olin ehkä eniten innoissani, koska olen tämän innovaation aikaisemmin nähnyt ainakin MAC:n valikoimissa.


Kyseessähän on eyeliner, jossa on ns. pizzaleikkurimainen piirturipää. Kannattaa harjoitella tämän käyttöä ennenkuin jotain tärkeää meikkiä alkaa tekemään, itselläni ainakin ensimmäisellä kokeilukerralla hurahti rajaukset hieman tarkoittamaani leveämmiksi :D


Yllä olevaan kuvaan swatchaukset tehty tuttuun tapaan puhtaalle iholle.


Blush&Glow Draping Wheel sisältää tuttuun tapaan neljä poskipunaa sekä yhden highlighterin.


Myös tässä Peach Me -paletissa on ihanan keväisiä sävyjä mukana - ja eihän kukaan kiellä kokeilemasta näitä vaikkapa myös silmiin.


Huulituotteista itseni yllätti persikkaisen sävyiset huulituotteet; paitsi, että sävy on ihanan keväinen niin nämä tuntuvat myös huulilla todella miellyttäviltä.


Omilla huulillani vierastan hieman rusehtavia sävyjä, mutta pitää vielä testailla tuota kaunista Cashmere-sävyä josko oma silmäni tottuisi huulilla tuollaiseen sävyyn - myöskään tämä ei koostumuksensa puolesta nimittäin tuntunut mitenkään ikävän kuivattavalta.

Jonkinmoisen meikkikuvan myös Instagramin puolella julkaisin näillä tuotteilla tehtynä - ja varmasti siellä tuotteita jatkossakin yksittäin meikin osana tulee näkymään :)


Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä vielä upean Rose Atellier -kynsilakka, joka ei valitettavasti vielä kynsilleni asti ole päässyt, koska sain taas (!) yhden kynnen sen verran pahasti lohkaistua, että menen taas hetken aikaa nakukynsillä kun kasvattelen ja parantelen tuota kynttä (lohkesi tosiaan lähes kynnen puolivälistä, joten nyt teippauksin yritän kynttä pitää aloillaan..)


Sävyltään tämä on aivan ihastuttava ja löytää varmasti tiensä kynsilleni vielä tässä lähiaikoina.


Kokonaisuutena kevätkokoelma näyttää aikasta ihastuttavalta, eniten tosiaan tuosta roll-on eyelineristä innostuin, jonka käyttöä pitää vielä harjoitella :D Jos tuotteet alkoivat sinua kiinnostaa niin myynnistähän näitä löytyy useammastakin paikasta esim. Kicks & eleven.

Minkälaiset sävyt tuovat sinulle kevään?

*)pr-näyte / postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Kaunis kokoelma, ihanan värinen tuo kynsilakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan innolla, että kynnet olisivat taas siinä kunnossa, että niitä viitsisi lakkailla!

   Poista
 2. Tää on tosi nätti kokoelma, kynsilakka on jotenkin täydellinen kevätsävy. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos esittelystä. :) Tuo Peach Avenue -luomiväripaletti näyttää kivalta. Olisi kiva nähdä se meikkikuvissa. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ko.paletti oli käytössä tuossa meikissä, johon Ig:n puolelle linkkasin (https://www.instagram.com/p/BeUzkKEhGhL/?taken-by=blingershimmer), mutta tulee kyllä varmasti siellä useammankin kerran kevään aikana vielä näkymään - kannattaa laittaa minun Instagram-tili seurantaan jos ei jo ole, koska sinne useammin noita meikkikuvia tulee kuin mitä tänne blogin puolelle :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat