sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Mintun ystäville


Rakastan varsinkin talvisin täyteläisiä vartalovoiteita ja katselin jo joulupakkauksista sillä silmällä tätä herkullista tulokasta:


Dermosil Organic Body Butter Mint (ovh 9,70€/200ml / HUOM! Huomiseen (19.2.18) saakka vartalovoi on tarjouksessa 6,20€ hintaan!!)


Vaikka kyseessä onkin vartalovoi niin itse ennemminkin laskisin tämän paksuksi vartalovoiteeksi eli jos karsastat yleensä vartalovoita niin ei vain nimen vuoksi kannata jättää tämä kokeilematta! Voide imeytyy hyvin ihoon jättäen sen kosteutetun ja ravitun oloiseksi - ei kuitenkaan mitenkään "lähmäiseksi".


Tuotteessa on mukana mm. manteliöljyä, sheavoita, damaskonruusukukkauutetta ja mehiläisvahaa. Ja kaikkien luonnonkosmetiikasta kiinnostuneiden kannattaa höristää korviaan; tällä on Ecocert-sertifikaatti eli tuotteessa käytetyt raaka-aineet ovat luonnonmukaisia minkä lisäksi ympäristö huomioidaan muutenkin koko tuotteen elinkaaren ajalta.


Tuoksu on selkeän minttuinen olematta kuitenkin mitenkään imelän äitelä - toki jos mintun tuoksua vihaat niin tämä ei ole sinun juttusi, mutta toisaalta jos se on tuoksuna sinun mieleesi niin kannattaa tämä tuote ehdottomasti muistaa kokeilla!


Minttu: IN vai OUT?

*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Mintun tuoksu kosmetiikassa on aivan ihana! Tää kuulostaa oikein hyvältä tuotteelta, harmi vaan kun varastot pursuaa jo liikaakin erilaisia vartalovoiteita :D Täytyy kuitenkin pitää mielessä tää voide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on jostain kumman syystä aina ajoittain ihan samaa ongelmaa - itseasiassa aikalailla kaikissa tuotekategorioissa :D

   Poista
 2. Mustakin toi näyttää enemmän vain paksuhkolta voiteelta kuin vartalovoilta, mikä on mun mielestä kivempi koostumus. ;) Itse en mintun tuoksuista tuotetta koko vartalolle pistäisi, käsiä voisin yöksi rasvailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen nyt käyttänyt tätä jaloissa ja käsissä (keskivartalolle on tällä hetkellä omat tuotteensa kasvavan vatsan takia :D) eikä ainakaan tuolla käytölle ole minun nenääni liian tujua tuoksua tuonut ihoon :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Päiväkoti vs perhepäivähoito

Nyt kun neiti on hetken aikaa päivähoidossa ehtinyt olla niin ajattelin tähän liittyen kirjoitella teille hieman ajatuksiani. Alunperinhän ...

Luetuimmat