keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Uudistava öljy

Mainitsinkin jo tänään esittelyssä olevan kasvoöljyn jauhenaamion esittelyn yhteydessä, mutta tänään tarkemmin itse öljystä:


ACO Renewing Face Oil (ovh n.20€/30ml) 
eli kevyt, nopeasti imeytyvä kasvoöljy kaikille ihotyypeille. Suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta ja ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.


Tehoaineina mm. valkohilpansiemenöljyä, Canola-öljyä ja kookosöljyä.


Kasvoöljy ei tosiaan ole raskaan ja öljyisen tuntuista vaan imeytyy varsin nopeasti. Itselläni tuote on ollut iltakäytössä, mutta ainakin kovemmilla pakkasilla voisin kyllä kuvitella päivälläkin käyttäväni eli uskoisin tämän toimivan mainiosti myös meikin alla. Tuoksuu ihanan kevyesti ehkä hieman kukkaiselle? Todella miellyttävä tuoksu.


Suosin kasvoöljyjä varsinkin talvella, mutta myös kesäisin näitä kevyemmän tuntuisia öljyjä mielellään käyttää. Jos et ole aikaisemmin kasvoöljyjen maailmaan tutustunut, niin tämä voisi olla ihan mainio ensimmäiseksi kasvoöljyksi :)


Nyt taas niitä omia lemppari kasvoöljyjä kehiin eli mikä on sinun suosikkisi vai vältteletkö jostain syystä kasvoöljyjä?


*)pr-näyte


8 kommenttia:

 1. Nämä kasvoöljyt ovat mielenkiintoisia. Itselläni on kokemusta luonnonmukaisesta Aubrey Organicsin kauneusöljystä, joka oli todella suosikkini viime talvena. Talvi-iholle nämä öljyt ovat loistavia!

  VastaaPoista
 2. Mä talvella mietin tän ostoa, mut jätin sit kuitenkin väliin. Edelleen kyllä vaikuttaa kiinnostavalta tuotteelta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuen ihotyypistä ei tosiaan välttämättä ole hutihankinta kesällekään :)

   Poista
 3. Mulla on ollut käytössä vain jokin Lorealin kasvoöljy ja käytin sitä viime vuonna kesälläkin turhan innokaasti, koska sain kasvoni palamaan :D
  Talvella kasvoöljy on kyllä pelastaja, mun iho on muutenkin korppukuiva ja se oikein korostuu pakkasilla. Aco on merkkinä tuttu, mutta en olekaan heiltä mitään tuotteita vielä kokeillut. Tää voisi olla potentiaalinen vaihtoehto!

  Reetta / stoori.fi/reettakristiina

  VastaaPoista
 4. Kasvoöljyt on kyllä kivoja ja itsekin käytän niitä etenkin talvella. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat