perjantai 9. helmikuuta 2018

Kauraa vartalolle

Muistatteko kun hehkutin viime syksynä ihastuttavaa Dermosilin kaurakuorintaa? Nyt linja on saanut jatkoa suihkuvoiteen ja vartalovoin muodossa:


Kaura Suihkuvoide (ovh 7€/290ml) *
Kaura Vartalovoi (ovh 7,90€/200ml)


Molemmat tuotteet sisältävät suomalaista kaurajauhoa, joka mm. kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tuoksu tuotteissa on sama kuin kuorinnassakin; raikas viljapeltojen tuoksu, jossa on mukana ripaus hedelmäisyyttä - minun nenääni tuoksuu aivan ihastuttavan raikkaalta ja ehkä "puhdas" olisi myös hyvä sana kuvaamaan tuoksua?


Vartalovoi on koostumukseltaan jämäkän voidemaista, imeytyen ihoon paksuhkosta koostumuksestaan huolimatta hyvin.


Suihkuvoide on myös normaalia suihkugeeliä paksumman ja kosteuttavamman tuntuinen. Puhdistaa ihon hellävaraisen tehokkaasti.


Jos vartalokuorintoja minulla ei olisi niin mieletöntä määrää jemmoissa niin olisin ehdottomasti näiden kaveriksi vielä sen hankkinut.


Kaikkien kolmen tuotteen koostumus ja tuoksu on suorastaan täydellistä talveen <3Miltä raikkaan viljapellon tuoksuinen hemmottelusetti sinun korvaasi kuullostaa?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

 1. Nämä kiinnostavat, mun korvaan, tai nenään tuoksu kuulostaa herkulliselta :)

  Mä yritin muuten aamulla kommentoida puhelimella, mutta en pystynyt, oletko ajatellut kytkeä tässä teemassa sen mobiiliversion päälle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun vinkkasit, en tuota asiaa ollenkaan ollut tajunnut edes katsoa - nyt pitäisi toimia? :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Päiväkoti vs perhepäivähoito

Nyt kun neiti on hetken aikaa päivähoidossa ehtinyt olla niin ajattelin tähän liittyen kirjoitella teille hieman ajatuksiani. Alunperinhän ...

Luetuimmat