maanantai 15. tammikuuta 2018

Oot Niin Ihana!

Aloin jo viime syksynä katsella vauvakirjoja maha-asukille, mutta oikein mikään tarjolla olevista ei tuntunut niin kivalta, että olisin tilaukseen laittanut - kunnes törmäsin suomalaiseen innovaatioon, jolla taas hintaa oli siinä määrin, että pähkäilin raaskinko sen hankkia vaiko en.. Kun sitten sain mahdollisuuden ostaa tuote alennettuun hintaan niin päätös oli selvä.


Kyseessä on Oot Niin Ihana -vauvakirja (ovh 52,99€), joka on yksinkertaisesti kansiomuodossa oleva vauvakirja pakattuna pahvilaatikkoon.


Vauvakirja sisältää 40 sisäsivua ja lisäksi voit hankkia lisäsivunipun (20 sivua/19,99€) mikäli haluat jatkaa kalenteria lisää.


Pahvilaatikkoon jää kansion jälkeen sen verran tilaa, että voit sinne säilöä pieniä juttuja vauva-ajalta kuten esim. vauvan ensimmäiset töppöset.


Ja koska kirja on kansiomuodossa niin tämä on erittäin helposti muokattavissa oman näköiseksi; voit vaihdella sivujen järjestystä, lisätä lisäsivuja ym.


Jos et lisäsivunippua koe tarpeelliseksi, mutta haluat jotain omaa extraa lisätä sivujen joukkoon niin tämäkin hoituu helposti esim. muovitaskujen avulla. Itse ajattelin, että voisin mukaan liittää blogissakin esillä olleet raskausviikot (ensimmäinen & toinen kolmannes), koska ainakin nyt itse raskaana ollessa mielellään enemmänkin kuulisi siitä ajasta kun itse on äidin mahassa asustellut :D


Mieshän toki kommentoi, että helppoa ja halvempaa tällainen olisi rakentaa itse, mutta itse kommentoisin, että ensinnäkin siinä pitäisi nähdä aika paljon vaivaa ja toisekseen tässä mukana olevat sivut ovat todella laadukasta materiaalia ja lisäksi kauniita. Itse myös kokisin hankalaksi lähteä täysin blancosta liikkeelle, nyt sivuilla on hieman osviittaa siitä mitä kaikkea vauvakirjaan voikaan raapustella.


Itse en myöskään mikään kovin suuri askartelija ole, joten täysin itse kasattu vauvakansio ei välttämättä olisi sellainen mitä haluaisi muille esitellä :D


Pitää vain yrittää vauvantulon jälkeen muistaa täytellä kansiota ahkerasta, koska olen kuullut, että ensimmäinen vauvavuosi menee usein niin sumussa ettei siitä mitään enää jälkikäteen muista - heti kun asioita ja tapahtumia kirjailisi ylös niin ehkä niitä muistoja ensimmäisestä vuodestakin saisi edes jossain määrin palauteltua mieleensä!? :D


Tämä kannattaa ehdottomasti pitää mielessä jos vaikka kaveripiiriin on vauvoja tulossa - ihan mieletön lahja, josta uskoisin kyllä enemmistön pitävän :) Ja mikä parasta; jos nyt kiinnostuit tästä tai muusta Mammas.fi-verkkokaupan sisällöstä niin minulla on vielä tarjota teille alennuskoodi:
blingershimmer
koodilla saat kaikista normaalihintaisista tuotteista 15% alennuksen!
(Koodi on voimassa 31.10.2018 saakka!)


Oletko sinä hankkinut omille pienokaisillesi vauvakirjaa tai onko sinulla itselläsi sellainen omasta vauva-ajasta tallella? Aikaisemmin nämä eivät tokikaan niin yleisiä ole, mutta ainakin omalla kohdallani äiti oli valokuvakansioon raapustellut hieman vauva-ajan tapahtumia, mihin on mukava palailla nyt aikuisiällä :)

16 kommenttia:

 1. Oi eih tuo on ihana idea ja mahtuu enemmän tekstiäkin kenties, kuin vauvakirjoihin. <3 Oi miten jännää aikaa siellä eletään. <3 Mukavaa maanantaita Mira <3

  VastaaPoista
 2. Meillä on kaikilla lapsilla Mauri Kunnaksen vauvakirjat. Ekan lapsen kirjaa täytin tosi ahkerasti, toisen jonkun verran ja kolmannen silloin kun muistan. Perinteistä, luulisin :) -Eikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauri Kunnas tai Muumi olisi varmaan ollut vaihtoehtona jos en tähän olisi päätynyt :) Ja näinhän se taitaa tyypillisesti mennä, että ensimmäisen kanssa on intoa ja ehkä aikaakin enemmän (kun ei muita lapsia lahkeissa roikkumassa xD)

   Poista
 3. Tää on kyllä niiiiin ihana :) Varmaa pakko hankkia :D

  VastaaPoista
 4. Miulla oli myös vauvakirja, mutta äidin tuntien se ei pahemmin täyttynyt. Alkusivuilla taisi olla "pakolliset" käsien- ja jalkojen kuvat :'D Siinäpä se.

  Ennen kuin Joensuuhun tulin joululomalta, niin sain tietää, että miun la olisi ollut 13.6. Menin vähän yli ja synnyin 21.6 :D

  VastaaPoista
 5. Tuo on kyllä ihana<3 Mietin kuopukselle, mutta päädyin sitten perinteiseen versioon. On samankaltainen isosiskon kanssa. Pitäisikin täyttää kirjoja! Kirjat ovat esillä synttäreillä, nii tulee edes kerran vuodessa päivitettyä;)

  VastaaPoista
 6. Voi mä oon tällästä ihallutkin, mutta miettinyt että mistä tuo hurja hinta oikein tulee. Tää postaus antoi kyllä vastauksen kysymykselleni :) ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo hinta tosiaan tuntuu hurjalta, mutta on kuitenkin mun mielestä ihan perusteltu - ja kyllähän tämä perinteisiä kirjoja kattavampi ja huomattavasti muunneltavampi on :)

   Poista
 7. Mulla on tää sama! Tää on aivan ihana! Mä koin, että valmiit vauvakirjat oli mulle liian "tiukkia", mut sit taas täysin tyhjä vihko tuntui liian suurelta projektilta. Parasta tässä Oot niin ihana -kirjassa onkin se, et siinä on raamit, joiden sisällä saa toteuttaa itseään vapaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, täysin tyhjä pohja olisi itsellekin liian haastava :D

   Poista
 8. Tämä olisi ollut aivan ihana tuolle lapselle. Ihan harmitti, kun törmäsin tähän niin kovin myöhään ettei sitten enää viitsinyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätähän pystyy niin hyvin tuunaamaan, ettei haittaa vaikka aloittaisi kun lapsella on jo enemmänkin ikää :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat