sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Kaakaota vatsalle

Jälleen olisin esittelemässä teille erään tuotteen kasvavalle vatsalle. Kaikki aikaisemmat raskauteen liittyvät postaukseni löytyvät tunnisteen "raskaus" alta.


voiteen olen tilannut itse FeelUniquesta, jossa sillä on hintaa alle 7€. En ole nyt aivan varma onko Palmer's:n tuotteita Suomesta lainkaan saatavilla? Vinkatkaa mikäli on!


Kyseessä on varsinkin raskausvatsan ihonhoitoon kehitetty kiinteä voide.


Mukana mm. rentouttavaa laventeliuutetta, kaakao- ja sheavoita ja E-vitamiinia. Suositellaan käytettäväksi kolme kertaa päivässä.


Koostumukseltaan tämä on todellakin varsin kiinteätä ja tätä joutuu hieman kauemmin työstämään iholle kuin esim. aikaisemmin esittelemääni Akamutin vartalovoita. Lisäksi tämän tuoksu on selkeästi voimakkaampi kuin tuossa Akamutissa.


Tämänkään käytön aikana vatsalleni ei vielä raskausarpia ole ilmaantunut, mutta on tokikin vaikea sanoa johtuuko asia tästä ja muutenkin iholle kohdistamastani hoidosta vai eikö arpia muutoinkaan olisi tullut - itse uskon kylläkin, että hoidolla on asiaan jonkinlaista vaikutusta ja esim. jo tuo leikkausarpenikin vaatii hieman voitelua ettei se ala tuntua tiukalta ja kutisevalta.


Uskotko sinä siihen, että esim. raskausarpia pystyy jollain tapaa ennaltaehkäisemään huolellisella hoidolla?


*)sis.mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Palmer`sit tuoksuu voimakkaalle, mutta niin ihanalle! <3 Mä luulen, että toki rasvaus tekee ihosta joustavamman, mutta luulen, että jos siitä mahasta tulee iso niin mikään rasvaus ei niihin arpiin auta, tosin luulen, että jos on rasvannut ne arvet saattaa haaleta nopeammin. Mutta en ole asiantuntija, mietin vain miten iho käyttäytyy. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo arvetkin on niin monesta tekijästä riippuvaisia ja pelkkä ulkoinen ihon hoitaminenhan ei koskaan myöskään riitä vaan aina pitäisi myös huomioida se ravinnonkin osuus.. Mutta tuskin tuo rasvailu tosiaan ainakaan hallaakaan tekee :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat