perjantai 19. tammikuuta 2018

Kermaista kosteutusta

Vartalon iho minulla tuntuu olevan vielä kuivempi kuin mitä kasvojen iho - vaikka siitäkin yritän ahkerasti pitää huolen. Talvella kuivuus on toki vielä suuremmassa roolissa kuin kesäaikaan ja varsinkin tällöin rakastan oikein paksuja, kermaisia ja kosteuttavia koostumuksia. Tästä pääsemmekin tämän päiväiseen tuotteeseen:


Nurme Rich Shea and Almond Cream (ovh 21,60€/150ml)


Tässä kermaisessa vartalovoiteessa on käytetty luomulaatuisia ja tarkoin valikoituja raaka-aineita kuten sheavoita, kaakaovoita ja manteliöljyä. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, rauhoittaa myös auringon polttamaa ihoa.


Koostumukseltaan tämä on aivan ihanan kermaisen täyteläistä ja kosteuttavaa. Riittoisaa ja imeytyy hyvin ihoon. Mukana on ihastuttava kevyt mantelin tuoksu.


Aivan täydellistä talven kuivattamalle iholle.


En olisi itseasiassa uskonutkaan tähän näin kovasti ihastuvani, mutta niin koostumus kuin kevyt tuoksu on saanut minut aikalailla täydellisesti pauloihinsa.


Minkä on sinun viimeisin löytösi vartalon ihon hemmottelussa?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Tämä on ihana ja saattaa päätyä kk suosikkeihin. Hellii ihoa. Nurmen soijavahakynttilät onkin myös lemppareita.

    Kivaa viikonloppua 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soijakynttilöitä pitää ehdottomasti joskus testata :)

      Samoin sinne rentouttavaa viikonloppua <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat