tiistai 30. tammikuuta 2018

Hilla-minttu

Sain Hyvä Olla -verkkokaupasta muutamia tuotteita testiin, joista yhtenä jauhemainen kasvonaamio Flow Cosmetics:lta:


Hilla-Minttu kasvonaamio (ovh 14,90€/60g)

Itsehän olen pari vuotta sitten tutustunut sarjan toiseen jauhemaiseen kasvonaamioon, Mansikkamaitoon, mutta oli mielenkiintoista kokeilla myös tätä toista kaveria. Mansikkamaito on heleyttävä naamio väsyneelle ja kuivalle iholle, Hilla-minttu taas syväpuhdistava ja kirkastava naamio seka- ja rasvaiselle iholle.


Koska naamio on jauheen muodossa niin se tosiaan tarvitsee jonkinlaista nestettä, että siitä kasvoille levitettävän naamion saisi aikaan.


Ohjeissa puhutaan vedestä, mutta itse vielä mieluummin tällaiseen käytän jotain vähän muuta, tällä kertaa tartuin kasvoöljyyn, mutta esim. ruusuvesi tms. sopisi vallan mainiosti naamiota notkistamaan. Voit siis hieman oman ihotyyppisi mukaan miksailla tästä sinulle sopivaa.


Kasvoöljyksi naamiolle valikoitui tällä kertaa ACOn Renewing Face Oil, joka tulee saamaan myös oman postauksensa aikanaan.


Vaikka naamion sekoitus kuullostaakin vaivalloiselta ja aikaa vievältä niin ei se mielestäni sitä ole. Mittaat vain jauhetta astiaan, päälle neste ja sekoita.


Itse alkuun laitoin hieman liian tuhdit lusikalliset jauhetta, joten jouduin vielä kasvoöljyä lisäämään mukaan, että naamiosta sai paremmin kasvoille levittyvää.


Naamion vaikutusaika kasvoilla on 10 minuuttia, jonka jälkeen kasvot pestään. Kasvoöljyn ansiosta naamio ei vaikutusaikana lainkaan kuivahtanut kasvoille ja oli myös varsin helposti puhdistettavissa pois.


Iho ei myöskään tuntunut lainkaan kiristävältä ja kuivalta pesun jälkeen vaikka onkin seka- ja rasvaiselle iholle tarkoitettu, tässäkin varmaan kasvoöljyllä oli oma vaikutuksensa.


Kannattaa muuten muistaa, että varsinkin jos huomaat jonkin kasvonaamion päiväyksen lähestyvän tai menneen jopa jo ohitse niin kasvojen sijasta voit naamion käyttää myös vartalon iholle - yhtälailla se kropankin iho kaipaa hoitoa ja hemmottelua :)

Oletko sinä kokeillut jauhemaisia kasvonaamioita?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Ihanan oloinen tuote! Minulla on ollut aiemmin käytössä Signen mansikkasavinaamio. Flow:lta en ole vielä kokeillut mitään :)

  VastaaPoista
 2. Olen Signe Seebilta löytyy ihan mun suosikki mansikka-vanilja. Musta tällainen itse sekoittelu on kivaa "näpertelyä", eikä se haittaa mua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on myös helppo tuunailla sen mukaan mitä milloinkin haluaa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat