tiistai 23. tammikuuta 2018

Clay mask

Esittelin teille syksyllä 2016 L'Oreal Paris kasvonaamioita, jotka ovat saaneet jatkoa kahden naamion verran enkä tietenkään malttanut sitten näitä olla hankkimatta testiin - ihan teitä ajatellen :D Itse en ole itseasiassa edes näitä naamioita nähnyt esittelyssä oikein missään ja siksi minulle tulikin jopa yllätyksenä, että naamioperhe on kasvanut o.O


Pure Clay -kasvonaamioperhe on saanut tosiaan kaksi uutta tulokasta:
Anti-Blemish Mask (15,50€/50ml)
Bright Mask (12,80€/50ml)

Omani ostin Citymarketista hyvään tarjoushintaan, mutta linkitän nyt elevenin sivustolle, koska ainakin sieltä nettitilaaminenkin onnistuu - erikoista muuten, että naamiot ovat siellä eri hintaisia..


Anti-Blemish on syväpuhdistava ja Bright Mask kirkastava kasvonaamio.


Syväpuhdistavasta vaikutuksestaan huolimatta Anti-Blemish Mask ei kuivata ihoa. Tehonsa se saa kolmen saven sekä merilevän yhdistelmästä. 


Naamion vaikutusaika on 5-10 minuuttia ja käyttöä suositellaan kaksi kertaa viikossa - tämä toki kannattaa aina oman ihotyypin mukaan katsoa.


Käytössä aivan aavistuksenomaista kuivahtamista naamion kohdalla tuntui alueilla, johon sitä ei niin paksulti tullut levitettyä - ei kuitenkaan kuivunut kiristävän kuivaksi kuten jotkut savinaamiot ja oli siten helposti poistettavissa.


Iho ei myöskään tuntunut kiristelevän kuivalta naamion käytön jälkeen eli ei ainakaan omaa ihoani kuivattanut vaikka käytin koko kasvojen alueelle (poskien aluehan on usein se johon ihan välttämättä puhdistavaa naamiota ei tarvitsisi käyttää, mutta haluan testata naamiot juurikin tuon kuivattavuutensakin vuoksi myös sinne).


Bright Mask kuorii ihoa hellävaraisesti kirkastaen ihoa. Tehoaineina tässä on kolmen saven yhdistelmän lisäksi Yuzu-hedelmän uute.


Naamio lupaakin on koostumukseltaan kermainen eikä kuivu kasvoille. Myös tämän kohdalla vaikutusaika on 5-10 minuuttia ja käyttöä suositellaan kaksi kertaa viikossa.


Tämän kohdalla kuivahtamista ei tuntunut edes siinä vähäisessä määrin kuin mitä Anti-Blemish -naamion kohdalla - ja oli siis samoin helposti kasvoilta poistettavissa. Iho ei myöskään naamion jälkeen tuntunut kiristävän kuivalta.


Itse ehkä tästä kaksikosta jopa koko Pure Clay -viisikosta tykästyinkin tähän naamioon kaikista eniten.


Oletko sinä tutustunut Pure Clay -naamioihin ja löytänyt joukosta kenties jo oman suosikkisi?


*)sis.mainoslinkin

20 kommenttia:

 1. Tädit tykkäsivät valtavasti tuosta sinisestä <3 Ihanat kuvat Mira ja oikein mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin nyt jälkikäteen, että oliko siinä teidän videolla testissä juurikin tuo naamio :D

   Ihanaa pakkaspäivää myös sinne <3

   Poista
 2. Joko olet kokeillut niitä kuorintoja, ne näyttää herkullisilta :D
  Tuo sininen on itseäni kiinnostanut, lähinnä värinsä vuoksi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo testannut, pitää joskus hankkia kokeiluun - ainakin jos hyvässä tarjouksessa vastaan tulevat ;D

   Poista
 3. Olen testannut ainoastaan sen harmaan savinaamion ja en siitä kovin tykännyt, koska se ei oikein tehnyt mitään omalle iholle. Tuo keltainen naamio näyttää kuitenkin jännältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin kyllä siitäkin (tarkoitat varmaankin tuota Glow Mask:ia?) ja se oli oikeastaan aiemmasta kolmikosta suosikkini (vaikkakin Exfo Mask oli kyllä todella hyvä kakkonen..), mutta nyt tuo Bright Mask taisi kyllä ehdottomasti viisikosta kiilata kärkeen :)

   Poista
 4. Tuo sininen Anti-blemish naamio on ihana <3 Tosi kevyt ja ei kuivata yhtään, mitä vois savinaamiolta odottaa. Aiemmin oon testannut sitä harmaata epäpuhtauksia poistavaa(?) Lorkun savinaamioo, mutta siitä en pitänyt ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savinaamioissa on kyllä hurjasti eroja, osa tuntuu kuivahtavan kasvoille niin ettei meinaa saada ihosta huuhdottua pois - onneksi tämän lajin naamiot alkavat aika vähemmistössä kuitenkin nykyisin olla :)

   Poista
 5. Onpa kivan oloisia naamioita! Mullehan on iskenyt joku naamiokuume ja hirveesti tulee kokeiltua kaikenlaista. Naamiot on just parhaita <3 Nyt kuitenkin tarve on enemmänkin kosteutukselle, kuin kuorivalle tai puhdistavalle naamiolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans on viime aikoina aika aktiivisesti tullut naamioita käytettyä, mikä on ihan hyväkin kun niitä(kin) on melkoisesti kaappeihin kertynyt :D

   Poista
 6. Oi, tuo Glow Mask vaikuttaa kyllä tosi kiinnostavalta! Pitääpä testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsiigailla Citymarketin tarjouksia, jos löytyy lähistöltä; sieltä usein saa todella edulliseen hintaan kotiutettua L'Oreal Paris -tuotteita :)

   Poista
 7. Sininen anti-blemish-naamio alkoi kiinnostaa. Cittari on tosiaan itsellä aika vakiopaikka L'oreal Parisin tuotteita ostettaessa. Todella hyviä tarjouksia ja usein. -Katta/ Arki(paska)ruokaa-blogi

  VastaaPoista
 8. Hitsit, mä en oo vieläkään saanut aikaiseksi kokeilla edes niitä alkuperäisiä, vaikka on pitänyt :D Jospa nyt vihdoin saisin hommattua jonkun.

  VastaaPoista
 9. En ole vielä testannut, mutta tuo anti blemish kuulostaa kyllä ihan mun jutulta :) Pitääpä kurkata cittarista, kun seuraavan kerran käyn.

  VastaaPoista
 10. Kirkastava naamio kuulostaa loistavalle, täytyy ottaa testiin kun edellinen juuri sopivasti loppui ja on aina kivaa kokeilla uusia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin on jatkuva kierre etsiä uusia kokeiluun ja vain harvoin tulee vanhoihin ja hyväksi todettuihin palattua :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat