keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Muita vuoden 2017 yllätysboxeja..

Vuonna 2017 en ollut kovinkaan ahkera tilailemaan yllätysboxeja, mutta muutama muukin ajoittain tuli Bette Boxin lisäksi. Vilkaistaanpa siis mitä kaikkea näiden tiimoilta viime vuosi piti sisällään.


En malttanut olla tarttumatta hyvään tarjoukseen tämän yllätysboxin suhteen vaikkakaan en raskauden vuoksi ihan kaikkea boxin sisällöstä pystynytkään itse testaamaan - vanhempani innolla ottivat vastaan mm. Kombuchan, mutta ei tullut kyseltyä mitä mieltä siitä olivat :D Tosin muistelen heidän joskus vastaavanlaista kokeilleen, joten ei varmaankaan mikään niin suuren suuri uusi kokemus ollut.

Tämä ruokayllätyspaketti on mielestäni todella ihana ja varmasti jatkossakin tähän aina ajoittain tartun - kunhan masuasukki saadaan turvallisesti maailmaan ja uskallan itse testailla taas hieman erilaisia juttuja.


ilmestyi Black Fridayn kunniaksi enkä malttanut olla nappaamatta tätä itselleni tilaukseen. Tässä todellakin sai rahoilleen vastinetta ja kannattaa ehdottomasti seurata ensi syksynä tarkkaan jos tämä uudelleen tulee markkinoille - kuten vähän vinkkailtiin tapahtuvan ;)


-boxeista tilasin molemmat alkuvuodesta itselleni ja tykkäsin kyllä ehdottomasti molemmista. Jos en hukkuisi jo muutoinkin kosmetiikkaan niin tämä olisi kyllä hyvin vahvana ehdokkaana kauneusboxeista tulemaan itselleni kuukausittain - tästä parivaljakosta ehkä tuo Deluxe-versio oli vielä hieman enemmän minun mieleeni. :)


saapui keväällä ja on kyllä sisällöltään melkoisen loistava tapaus.


saapui minulle viiden kuukauden ajan, mutta näistä kolmen sisällöt vaihdoin siveltimistä johonkin muuhun. Jos sinulle ei ole vielä meikkisiveltimiä hirmuista läjää kertynyt niin suosittelen tähän tekemään tarkempaa tuttavuutta. :)


Kyllähän noita boxeja sitten kuitenkin useampi viime vuoteen sisältyi vaikka itse kuvittelin, että mukana olisi ollut vain muutama. Tilasitko sinä itse viime vuonna yllätysboxeja ja/tai meinasitko jotain laittaa tilaukseen tänä vuonna?


*)pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Olen ollut alusta saakka Alluren boxin tilaaja, ja viime vuonna tuli Pink Box, jonka lopetin marraskuussa. Samalla kokeilin uutena Cohorted-boxia. Kaikista juttua blogissani. Nyt minulle on tulossa uusi japanilainen boxi, joten jännityksellä odotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en Shipitoon sun muihin ole jaksanut sen tarkemmin perehtyä niin nuo boxit, joita ei Suomeen suoraan saa tilailtua, jäävät harmillisesti välistä :(

   Poista
  2. Cohorted tulee kyllä UK:sta ihan ilman Shipitoa. Pink Boxia ei Suomeen saa tilattua Shipitollakaan :) Allure sen sijaan tulee Shipitolla ihan mukavasti ja taas se uusi japanilainen, josta lähitulevaisuudessa juttua, kulkee ilman Shipitoa.

   Poista
  3. Pitääpä katsoa tarkemmin minkälainen tuo Cohorted on, kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. MorpheMe ja Look Incrediblen Deluxe-versio kiinnostavat hurjasti! Mä tilaan tällä hetkellä vaan Bette Boxia ja Lip Monthlya, mutta olisi kyllä ihan huippua saada vielä joku kolmaskin boksi tohon lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee tällä hetkellä vain Bette Box ja ihan aikuisten oikeesti se kyllä noita kosmetiikkajemmoja katsellessa on ihan riittävästi vaikka toki kokoajan jotain muutakin houkuttaisi tilata :D

   Poista
 3. Minua kiinnostaisi tuo herkkuboxi, nuo kauralastut oli nimittäin tosi hyviä! Petollisen hyviä suorastaan ;)

  VastaaPoista
 4. Dermosilin Black Box oli kyllä huikea! Mie tilasin muutaman Beauteque Monhtlyn, pari karkkiboksia ja satunnaisesti Betteä, kun tuli hyviä tarjouksia.

  Tämän vuoden korkkasin Meaboxin karkkiversiolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasinkin tuon karkkiboxin sun instasta, näyttää herkulliselta :D

   Poista
 5. Tuo BestBites kuulostaa sellaiselta jonka voisin itsekin tilata :)
  Mulle tuli viime vuonna Jolie Box ja 3kk LoveLula beautybox, Jolie Box jatkuu tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jolie Box tuli mullekin vuonna 2016 ja tykkäsin siitä kovasti, mutta hinnannousun jälkeen en ole sitä tullut tilanneeksi. Ja suosittelen kyllä lämpimästä BestBites-pakettia, todennäköisesti ainakin jonkin yksittäisen paketin sitä tulen vielä itsekin tilailemaan :)

   Poista
 6. Sivellinboxi vois olla kyllä aika hyvä, kun mulla alkais useat siveltimet olla jo uusimista vailla. Pikkuhiljaa oon kyllä niitä uusinut, mutta isompikin satsi voisi olla tarpeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti siinä tapauksessa pistää tuo MorpheMe harkintaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat