sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Supernova

Black Friday - ostoksiini kuului muutama luomiväripaletti, joista ensimmäisenä esittelen teille BH Cosmeticsin avaruuspaletin, jota olin jo pidemmän aikaa katsellut sillä silmällä..


Supernova (ovh 22,70€)


Paletti sisältää 18 upean sädehtivää luomivärisävyä.


Swatchauksessa luomivärit järjestyksessä rivi kerrallaan vasemmalta lähtien, viimeisen rivin neljä viimeistä luomiväri (oikealta laskettuna) jouduin swatchaamaan alemmas, koska käsi meinasi loppua kesken :D


Paletti ei tosiaan ole mattasävyjen ystävälle sopiva, mutta jos rakastatte kiiltoa ja kimallusta yhtälailla kuin minä niin varmasti tykästyt tähän palettiin.

Sävyt ovat pigmenttisiä ja häivyttyvät hyvin. Itse olen ihan arjessakin näitä huoletta käyttänyt.Suositko sinä meikissä mieluummin mattasävyjä ja vai saako mukana olla hieman kimallustakin?


*)sis.mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Upeat, sisällyksen lisäksi ulkonäkö hivelee myös silmiä. Itse käytän pääsääntöisesti maattaa, mutta usein lisään liikkuvalle luomelle jotain kimaltavaakin. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat