torstai 25. tammikuuta 2018

21 kysymystä

Pitkään aikaan en ole vastaillut mihinkään näistä kiertävistä kyselyistä, mutta kun bongasin Jonnalta 20 kysymyksen postauksen niin ajattelin sen napata myös itselleni vastattavaksi. Vähän taas vaihtelua tänne bloginkin puolelle :)

1. Mitkä kirjat hyllyssäsi huutavat luetuksi tulemista?
Meillä ei varsinaista kirjahyllyä ole ja säilytänkin omistamiani kirjoja yhdessä vaatekaapeistamme :D Sieltä löytyy tällä hetkellä vain muutamia kauneusopuksia sekä Agatha Christien tuotantoa. Veikkaan, että jossain vaiheessa lukuinto saattaakin taas iskeä päälle ja nappaan jotain luettavaa – jos en omista jemmoistani niin äidiltäni löytyy aika valtaisat määrät kirjoja joista valita :D

2. Oletko tapojesi orja?
Kyllähän sitä varmasti jokaisella on ne tietyt rutiinit; aamut itselläni alkavat aikalailla samalla kaavalla (arkipäivät ja vapaat kylläkin eroavat siinä hieman toisistaan), kuljen lähes aina samaa reittiä töihin ym. Välillä yritän tietoisesti rikkoa näitä rutiineita, mutta kyllähän jotkut rutiinit myös tietynlaista turvallisuuden tunnetta luovat..

3. Pidätkö siitä, että ihmiset puhuvat suoraan vai kaunistellen?
Suoraan ilman kuitenkaan loukkaamista. Tämä onkin hieman hankalaa joskus, joutuu itsekin pohtimaan kuinka jonkin vaikean asian saisi esitettyä selkeästi ja suoraan ilman, että toinen tästä loukkaantuu. Eli ehkä sitä kaunistelua vaaditaan ainakin joissakin tapauksissa ripaus mukaan.

4. Missä asennossa nukut?
Nukahdan usein selälleni, mutta vaihdan asentoa yön aikana usein kyljeltä toiselle. Mahallani en ole koskaan osannut nukkua. (Mahan kasvaessa nukun lähinnä kyljellään, selälläänhän ei tällöin suositellakaan nukuttavaksi - mikä olisi itselleni kyllä se paras asento..)


5. Onko sinulla tunnuslausetta?
Ei varsinaisesti, mutta uskon siihen, että kaikilla asioilla on tarkoitus ja asiat kyllä järjestyvät vielä parhain päin – näistä varmasti jokin tunnuslause löytyykin.

6. Nimeä asia joka ärsyttää sinua eniten?
Taidan tässä kompata Jonnaa, koska itsekkäät ihmiset toimivat minua ärsyttävillä tavoilla; eivät huomioi muita ja esim. myöhästelevät aina yms.

7. Onko sinulla vanhoja kortteja tai kirjeitä?
Säilytin joskus aika kauan vanhoja kirjeitä ja kortteja, mutta muistelisin ne joskus aikuisiän kynnyksellä hävittäneeni – mikäli eivät sitten jostain vanhempieni varastoista löydy :D

8. Pahe josta nautit liikaa luopuaksesi siitä?
Milloin jostain asiasta tulee pahe? Joku voi pitää kosmetiikkaa paheena, joten siinä tapauksessa varmaan sanoisin sen.

9. Mitä sinun pitäisi tehdä enemmän?
Liikkua. Kesän jälkeen liikunta on jäänyt erinäisistä syistä aika vähemmistöön ja esim. työmatkat kuljin syksyllä ja talvella autolla. Nyt tokikaan ei enää hirmuisen raskasta liikuntaa pystykään harrastamaan ja lenkilläkin joutuu hieman himmailemaan..

10. Mikä on paras uutinen, jonka olet saanut?
Positiivinen raskaustesti. <3

11. Luotatko ihmisiin?
Niihin ketkä ovat luottamukseni arvoisiksi osoittautuneet. Valitettavasti tähän ikään mennessä useat ovat myös luottamuksen pettäneet ja esim. en tuntemattomiin ole oikein koskaan luottanut automaattisesti – tästä esimerkkinä se, että pidän aika tiukasti huolen laukustani ym. yleisillä paikoilla liikkuessani.

12. Mitkä ovat lempielokuviasi?
Vastaisinko tähän Twister – jonka sanoin ennen seurustelumme alkua miehelleni kun samaa asiaa uteli :D (tuli mieleen ensimmäisenä ja on kylläkin elokuva, jonka olen useita kertoja jaksanut läpi katsoa..)

13. Kun olit lapsi, miksi halusit tulla isona?
Jossain vaiheessa ainakin oli ne tyypilliset näyttelijät ym. haaveena. Ala-asteelta en muista oliko mitään ehdotonta haavetta tämän suhteen, yläasteella haaveeksi tuli kosmetologin ammatti kun kävin työhön tutustumisjaksolla tuttavieni parturi-kampaamo-kauneushoitolassa.

14. Asuisitko mieluummin kaupungissa vai maaseudulla?
Nykyinen asuinmuoto on aikas passeli; melko lähellä kaupungin keskustaa (pääsee polkupyörällä helposti halutessaan keskustaan), mutta kuitenkin lähiön rauhassa. Aivan maalla en varmaankaan osaisi asua, tai eihän sitä tietäisi kuin kokeilemalla..

15. Kuka elämässäsi on vaikuttanut sinuun eniten?
Hankala kysymys, mutta sanoisin ehkä vanhempani – kyllähän se lapsuuden kasvatus ja sieltä opitut mallit aika pitkälti näyttävät tietä aikuisuudessakin.

16. Mikä on lempivitsisi?
Eipä nyt tule mitään erityistä mieleen..

17. Mikä eläin olisit?
Jokin mukavuudenhaluinen eläin – ehkä kotikissa? :D (vaikka muutoin enemmän koiraihminen olenkin :D)

18. Jos saisit kokeilla mitä tahansa ammattia päivän, mitä kokeilisit?
Työni puolesta pääsen aika moninaisesti eri ammatteihin tutustumaan.. Jos saisin hypätä jonkin toisen nahkoihin niin olisi varmaankin mielenkiintoista nähdä minkälaista kuuluisan näyttelijän elämä on.

19. Mitä huomaat ensimmäiseksi ihmisessä?
Sanoisin kokonaisuuden; minkälainen habitus ihmisellä on, katsooko puhuessa silmiin ym. 

20. Millaisista lomista pidät?
Sellaisesta, joka ei ole liian aikataulutettua vaan saa kaikessa rauhassa nauttia jokaisesta hetkestä.

21. Lempinumero ja miksi?
13. Päätettiin yläasteella kaverin kanssa, että se on meidän lempinumeromme ihan vain koska kaikki muut sitä kammoksuvat :D Yhteneväisyyttä numeroon myös molemmilla oli; kaverini on syntynyt 13.päivä ja itse asuin talossa numero 13.


Tuliko vastauksissa esille jotain outoa ja ihmeellistä? :D

Jos haluat itsekin vastailla kysymyksiin niin laita vastauksesi joko tähän kommenttiboxiin tai laita linkkiä omiin vastauksiisi, mielelläni niitä lukisin :)

14 kommenttia:

 1. Tällaiset postaukset on kyllä kivoja :) Hauska tuo tarina lempinumerosi taustalla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota tarinaa ei muuten varmaan loppujen lopuksi hirveän moni edes tiedä :D

   Poista
 2. Positiivinen raskaustesti <3 Tämä oli ihana ja taas opin tuntemaan sua vähän paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottu ihana yllätys, jota ei ihan heti meinannut uskoa todeksi ja taisinkin sitten niitä silloin kesällä kolme kappaletta eri päivinä tehdä tuloksen varmistaakseni xD

   Poista
 3. Pitää heti sanoa, että tällä pohjalla näen postauksen alusta asti. ;)

  Kiva kun teit tän. :)

  VastaaPoista
 4. Tästä tekstistä jäi mieleen positiivinen raskaustesti sekä että olet tyytyväinen miten asut.Tällä hetkellä maalla asuminen ei kiinnosta.Itse muutin maalle vuosi sitten ja nyt tälläinen asuminen sopii minulle täydellisesti.Ihanaa lauantaita��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei itsekään tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja missä vaikkapa vuoden päästä asustellaan :D

   Poista
 5. Näitä on kiva lukea, oppii tuntemaan toisen bloggaajan tällä tavoin aika hyvin. Itse tosin olen huono kirjoittamaan tällaisia :)

  VastaaPoista
 6. Näitä on aina kiva lukea ja myös todella mukava tehdä! Ihana tuo positiivinen raskaustesti :)

  VastaaPoista
 7. Olipas kiva haaste! En oo tähän ennen itseasiassa törmännytkään. Pitääkin ottaa harkintaan, jos toteuttaisi tämän itsekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa vaan itsellesi vastattavaksi ja käy tänne laittamassa linkki niin käyn sun vastaukset vilkaisemassa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat