keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Près Âge Fluide Contours

Joulukuun alussa kerroinkin teille muutamalla sanalla GamARde-sarjasta, voit sieltä käydä kurkkaamassa mistä sarjassa oikein olikaan kysymys. Tänään siirrytään sarjan toisen tuotteen esittelyyn, joka onkin viime aikoina ollut ahkerassa käytössäni.
Tämä kevyeksi kuvailtu silmänympärysvoide lupaa korjata, kosteuttaa, vähentää juonteita, turvotusta ja ikääntymisen merkkejä silmänympärysiholta. 


Tehoaineina tuotteessa mukana Gamarde-les-Bains -vettä, arganöljyä, vehnänalkioöljyä, kaliumglukonaattia, sypressin, Ylang Ylangin sekä palmarosan eteeristä öljyä.
Itse en voidetta kuvailisi kevyeksi vaan enemminkin tämä on juurikin niin ihanan täyteläistä kuin mitä talvella silmänympärysvoiteelta toivonkin. Itse olen enemmän suosinut tätä yökäytössä, mutta nopean imeytymisensä vuoksi sopii hyvin myös meikin alla käytettäväksi.

Käytössä tämä on myös erittäin riittoisaa, joten tätä tuubia saankin aikani puristella ennenkuin tämän saan tyhjäksi :D


Minkälaista silmänympärysvoidetta sinä suosit talvella?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Mä oon paria Gamarden tuotetta testannut, mutta niissä oli niin voimakas tuoksu, että päätin lopulta antaa ne eteenpäin. Mä en siis siedä sellasta yrttistä, luonnonkosmetiikalle tyypillistä tuoksua :D Millanen tuoksu tossa sy-voiteessa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti käydä testaamassa, koska en käyttäessä tuoksuun ole mitään huomiota kiinnittänyt (itse kyllä tykkäänkin noista yrttisistä tuoksuista..) ja olisin arvalla melkein heittänyt ettei tuoksu miltään, mutta kyllä tuosta kämmenselältä selkeästi yrttinen tuoksu on aistittavissa. Käyttäessä en tätä tosiaan ole huomannut eikä tuoksu ole esim. niin voimakas, että millään muotoa silmiä ärsyttäisi..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Päiväkoti vs perhepäivähoito

Nyt kun neiti on hetken aikaa päivähoidossa ehtinyt olla niin ajattelin tähän liittyen kirjoitella teille hieman ajatuksiani. Alunperinhän ...

Luetuimmat