tiistai 25. heinäkuuta 2017

Pink Blur

Jo kauan omalla hankintalistallani on ollut silmänympärysnaamioiden monipakkaus ja vihdoin sain sen napautettua mukaan tilaukseen:


G9SKIN Pink Blur Hydrogel Eyepatch sisältää 120 yksittäistä silmänympärysnaamiota ja itse maksoin paketista n.13€ (tällä hetkellä hintaa sivuilla näyttäisi olevan n. 8€ minkä päälle nykyisin BeautynetKoreasta tilatessa tulee myös postikuluja, määräytyen kai painon mukaan jos olen oikein ymmärtänyt?)


Itse pakkauskin on jo aikas kivannäköinen.


Ja sisältä paljastuu ihanat kimaltavan vaaleanpunaiset silmänympärysnaamiolaput.


Mukana pakkauksessa on myös annostelulusikka, jolla on kohtuullisen helppo nostaa purkista tarvittava määrä geelilappuja. Silmänympärysiholle nämä ovat erityisesti kehitelty mallinkin puolesta, mutta sivuillakin lupaa, että sopivat myös käyttöön missä tahansa muualla keholla. Vaikutuksia näillä on kirjattu melkoisesti, itseäni eniten kiinnostaa oikeastaan tuo kosteuttava vaikutus.


Koostumukseltaan nämä ovat liukkaahkoja ja hieman geelimäisiä. Itse sain ensimmäisellä käyttökerralla hieman kynsilläni jopa revittyä lappusta, mutta onneksi tämä ei häirinnyt käyttöä. Vaikutusaika on melko pitkä; 20-30 minuuttia, mutta kyllä senkin saa ongelmitta kulumaan kun ei jatkuvasti kello vahtaa. Vaikutusajan jälkeen silmänympärysiho vaikutti miellyttävän kosteuteltu ja kimmoisalta. Nämä jäävät taatusti jatkossakin käyttööni.


Kuinka sinä hemmottelet silmänymärysihoasi?

5 kommenttia:

 1. Vallan täysin uusi tuote, mutta jestas miten ihanan näköistä <3 Kivaa viikkoa Mira <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä! :) Pysyykö hyvin paikoillaan silmien alla eli voiko nämä kasvoilla liikkua suht normaalisti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman jouduin korjailemaan näitä takaisin paikoilleen, mutta sanoisin, että kuitenkin kohtuullisen hyvin pysyivät siellä missä pitikin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat