maanantai 10. heinäkuuta 2017

Mouthwatering Mandarin

Silmääni sattui muistaakseni Facebookista niin mielenkiintoinen vartalonkuorinta, että oli pakko olla heti laittamassa maahantuojalle viestiä mikäli tuotteen saisin testiin - kyseessä on Optiat -kahvikuorinta. Kuorinnan pohjana käytetään käytettyjä (kyllä, luit oikein) arabica-kahviporoja eli tuotteen ideana on tosiaan kierrättää muutoin roskapaikalle kuljetettavaa tavaraa.


Kuorivana osana tuotteessa toimii siis nuo kahvinporot eikä siten tuotteeseen ole jouduttu lisäämään esim. luonnolle haitallisia mikrohelmiä. Kierrätyksen lisäksi kahvinporot ovat muutoinkin loistava tuote kuorintaan; se sisältää paljon antioksidantteja, jotka tunnetusti taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja näin ollen ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa auttaen siten iho-ongelmien kuten aknen, selluliitin ja raskausarpien suhteen.


Optiat-sarjasta löytyy neljä kahvikuorintaa:


Kaikki vaihtoehdoista kuullostivat mielenkiintoisilta, mutta päädyin tällä kertaa mandariini-vaihtoehtoon.


Kuorinta suoritetaan normaaliin tapaan pyörivin liikkein ja tämän jälkeen annetaan vaikuttaa viisi minuuttia, ennenkuin tuote huuhdellaan iholta pois.


En tiedä kuvailisinko tuotteen tuoksua välttämättä herkulliseksi, mutta selkeästi kahvin sekä appelsiinin sieltä olen tunnistavinani - ja oih kuinka ihanan tuntuiseksi iho tämän käytön jälkeen jääkään!


Ennen käyttöä kuorintaa suositellaan ravistamaan varmaankin ettei ensimmäisenä tuubista puristamalla tule nesteet ulos.


Hintaa kuorinnalla on n.25€/220g ja ensimmäiset jälleenmyyjät ovat Ruohonjuuri (johon osa linkeistä viekin), Sokos ja Kärkkäinen.Oletko sinä käyttänyt kahvinporoja vartalonkuorinnassa?*)pr-näyte
6 kommenttia:

 1. Tää on ihana, mulla on se vanilja ❤️

  VastaaPoista
 2. Mä varmaan tykkäisin tästä, sillä Lushin Cup O´coffee vaikka onkin naamio on mun lempikuorinta kropalle, ostan sitä aina isoissa tonkissa, että riittää. :D En tiedä mikä noissa kahvinporoissa on, mutta ne jättävät ihon jotenkin erityisen pehmeäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti joskus testata tätä jossain näistä tuoksuista! :)

   Poista
 3. Nyt kuulostaa ihanalta ja kahvihan on muutenkin mun juttu, hih. En ole käyttänyt kahvia ihonkuorinnassa, mutta kiinnostuin. :) Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat