perjantai 14. heinäkuuta 2017

Capsule Recipe Pack

Kesäkuun BeautynetKorean tilaus käsitti pari naamiota, jotka vaikuttivat mielenkiintoisilta. Naamioita oli valittavana kaksitoista erilaista, joista valitsin pari mielestäni mielenkiintoisinta testiin:


Seaweed & Pomegranate
Näistä merilevänaamio on lämpiävä kuoriva naamio, joka huuhdellaan kasvoilta pois, ja granaattiomenanaamio on viilentävä yönaamio.


Ensimmäisenä otin käyttöön granaattiomenanaamion, joka siis jätetään yön ajaksi vaikuttamaan ja pestään pois vasta aamulla. 


Koostumukseltaan tämä on geelimäistä ja tuntuu hieman viileältä kasvoille levitettynä - aivan loistava kesäkeleille siis. Tuoksuu todella herkulliselta ja tässä pikkupurkissa tätä on ihan kivasti, jos olisin ollut järkevä niin en olisi yrittänyt kaikkea kerralla käyttää pois :D


Yönaamio jäi ehkä omaan makuuni hieman liian tahmeaksi eikä aamulla poistaminen onnistunut pelkällä vanulapulla vaan se todella piti pestä pois. Eli en tähän tästä syystä uudelleen tarttuisi.


Merilevänaamio on perinteisempi iholta pois pestävä tapaus. Se mikä tässä on erikoista on sen lämpeneminen iholle levitettynä - lämpö tuntuu kylläkin hyvin mietona ja miellyttävänä.


Tuoksultaan ja olomuodoltaan tämä ei kylläkään ehkä ole ihan sieltä herkullisimmasta päästä :D Tällä kertaa olin naamion kanssa järkevämpi enkä yrittänyt tunkea tätä kerralla kasvoille vaan jaoin pariin käyttökertaan.


 Iho tuntui käytön jälkeen miellyttävältä ja heleältä.

Yksittäin pakatut naamiot eivät tokikaan ole kovinkaan ekologisia vaikkakin tällä tavoin on helppo testata onko tuote sinulle sopiva. En usko kuitenkaan näihin uudelleen palaavani, koska tämän kaksikon en kokenut niin kovin erikoinen ja erilainen sitten kuitenkaan olleen - ja naamioita minulla on laatikossa kasoittain odottelemassa käyttöään :D


Käytätkö sinä yksittäinpakattuja naamioita?

4 kommenttia:

 1. Merilevänaamio kuulostaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin itse odottanut ehkä hieman voimakkaampaakin lämpeämistä sen kohdalla, nyt tuossa tuntui lämpeneminen vain aavistuksenomaisesti.

   Poista
 2. Mä otan yleensä tällaisia yksittäispakattuja matkoille mukaan ja no sheet maskit on aina yksittäispakattuja ja se vähän harmittaa, koska tietää roskaavansa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sheet Maskeissa itse naamiokin toki tuo lisää sitä roskaa ja se kieltämättä kyllä niiden kohdalla itseäkin mietityttää..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Heavy Metals

Joulukuun lopulla en pystynyt vastustamaan FeelUnique n huipputarjousta Urban Decay n luomiväripaleteista ja kuten teille jo aikaisemmin ma...

Luetuimmat