maanantai 31. heinäkuuta 2017

Ekologista puhdistusta

Olen kokoajan enenevässä määrin kiinnostunut ekologisemmista ja vähemmän myrkyllisistä keinoista puhdistaa kotia ja olinkin innoissani kun huomasin Dermosil-tuotelinjaan tulleen pari uutuutta, jotka sain myös itselleni testiin:


Keittiönpuhdistusaine (ovh 5,90€/500ml) sekä Yleispuhdistusaine (ovh 5,90€/500ml). Molemmat tuotteet ovat ECOCERT-sertifioituja ympäristöystävällisiä ja biohajoavia puhdistustuotteet kodin puhdistukseen. Keittiönpuhdistusaine sopii erityisesti keittiön rasvatahroille ja sen mitä ehdin tuotetta testailla ennenkuin halusin tästä pikaisesti teille kertoa niin vaikuttaa oikein mainiolta tuotteelta - tuoksu on todella miellyttävä. Yleispuhdistusainetta käytin wc:n puhdistukseen ja toimi tässä erinomaisesti - tuoksu tässä on jostain tuttu, mutta en saa kiinni mikä tässä oikein tuoksuu? Miellyttävä ja tehokas tuote.


Hinnallahan nämä eivät ole pilattuja ja mikä parasta; ekologisuutta on ajateltu myös jätteiden kautta ja näihin molempiin on saatavilla täyttäpakkaukset vain 4,50€ hinnalla (keittiöpuhdistusaine refill & yleispuhdistusaine refill). Tähän parivaljakkoon tulen takuulla jatkossakin tarttumaan!


Minkälaisia puhdistustuotteita sinä suosit kotonasi?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Ekologiset kodinpuhdistustuotteet ovat kyllä hyviä, kuivattavat esim. käsiä tai ihoa paljon vähemmän, jos ei jaksa käyttää laiskana siivotessa hanskoja. Mummi ja minä brändillä olisi ekologisesti parhaat tuotteet, mutta ne on sen verran arvokkaita, etten millään raaski ostaa niitä aina. Lilly`s Eco Cleanilta käytän paljon tuotteita, ainoa mikä niissä ärsyttää, on suihkutettavien tuotteiden huonosti käteen sopivat pumput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen myös sitä mieltä ettei kodin puhdistuksessa mitään myrkkyjä tarvita vaan pärjätään paljon vähemmällä :)

   Poista
 2. Nämä menee ehdottomasti tilaukseen. Kiva kun esittelit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että esittelystä oli hyötyä :) Toivottavasti tämä sarja vielä tulee tulevaisuudessa laajenemaan :)

   Poista
 3. Kiva tämmöinen vähän erilainen postaus. Olen pikkuhiljaa siirtymässä käyttämään vähän ekologisempia siivoustuotteita. Noissa on ainakin nätit pakkaukset! Tällä hetkellä käytössä on Methodin keittiöpuhdistusaine, ja se toimii myös varsin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan josko ajan myötä enemmänkin näitä ei-kauneus-aiheisia postauksia ilmoille tulisi :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat