torstai 20. heinäkuuta 2017

Oranssia kasvoille

Tänään meikkikuvia, jotka ovat jo jokunen tovi sitten otettu, mutta vasta nyt sain ne muokkailtua ja tänne blogiin asti tuotua..


Postauksen lopussa vielä lista meikissä käytetyistä tuotteista, jotka yllä olevassa kuvassa näkyvät.


Meikissä käytin sävyjä, jotka eivät olet ehkä ne mihin normaalisti muuten ensimmäisenä tulisin tarttuneeksi..


..mutta ihan kivalta tällainen lämpöisempikin meikki näyttää - vai? :)


Meikissä käytin arvonnassa voittamaani Shaaanxo-palettia (täältä niin luomivärit kuin huulipunakin) ja tämä olikin se koko meikin "tähti", silmämeikin pohjustin Wet 'n' Wild silmämeikinpohjustajalla. Silmämeikissä lisäksi mukana Isadoran ja Artdecon* kajalkynät, Urban Decayn ja Avonin* eyelinerit sekä Isadoran mascara.

Meikkipohjana Lumenen Blur -meikkivoide, Oriflamen peitevoide ja Stagecolor HD-puuteri*, minkä lisäksi kasvoille väriä tuomassa Clarinsin poskipuna*, NYX Taupe varjoja tekemään ja Guerlainin ihastuttavat meteoriitit hehkua tuomassa. Kulmakarvoihin väriä tuomassa Dermosilin kulmaväri*.


Viime aikoina olen kyllä ollut melkoisen laiska meikkileikkeihin, mutta eiköhän sitä tässä piakkoin taas tämän suhteen piristy :)

*)pr-näyte

8 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Perhosia & merenneitoja

Sain pari ihastuttavaa juttua tyttöselle testiin Seiklus :lta (verkkokauppa toimii Facebookissa), joista toisen jo jemistin oman käyttööni ...

Luetuimmat