maanantai 3. heinäkuuta 2017

360 Spin

Kahden kuukauden välein Dermosilin valikoimiin tulee uutuuksia - mikä onkin mielestäni oikein mainio tahti kuluttajaa ajatellen. Nyt tarkoituksenani olisi siis esitellä muutamia heinäkuussa lanseerattuja tuotteita:
Ideana huulikiillossa on, että applikaattori pyörii nimensä mukaisesti 360 astetta kun rullaat sitä huulille, tämän ansiosta myös tuote levittyy helposti, nopeasti ja tasaisesti huulille. Sävyvaihtoehtoja ei ole kuin tämä yksi mikä on omilla huulillani aikalailla väritön - sopii siis kaikille.


En ehkä aivan tuon applikaattorin ihmeellisyydestä ole päässyt kiinni vaikkakaan en koe sitä myöskään epäkäytönnöllisenä. Mikä parasta; tämä tuoksuu aivan taivaalliselle <3 Sujautinkin tämän heti saatuani laukkuun mukaan.


Kynsilakkoihin tuli kaksi sävyä lisää:


Molemmat sävyt ovat kauniita, mutta en tiedä vievätkö minut sävymaailmaltaan enemmänkin kevääseen kuin kesään hentoisuutensa vuoksi?
Hintaa kynsilakoilla on 3,90€/11ml.Minkälaisia sävyjä sinä suosit kesäisin kynsilläsi?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Icy Mint on tosi nätti sävy. :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään itse kyllä enemmän korallinpunaisesta tai vähän räväkämmästä turkoosista kynsilakasta kesäisin, varsinkin ruskettunutta ihoa vasten ne näyttää vaan niin hyvältä :)

  Minttu
  https://lifeofmenta.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en pahemmin rusketu, mutta aikalailla samat värit minuakin kesällä houkuttelevat :D

   Poista
 3. Täytyykin kurkata valikoima, en oo Dermosilin huulikiilloista hirveesti tykännyt mutta tää vois vähän kiinnostaa. Mä tykkään kesällä käyttää kynsissä kultaa ja kirkkaita värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hinnalla uskaltaakin ihan vain testiin hankkia :)

   Poista
 4. Tosi ihanan näköisiä nuo kaikki värit. Tuo pyörivä applikaattori ei tosin aukea minulle ollenkaan, miksi sitä olisi muka niin vaikea itse käännellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei siis varsinaisesti pyöri vaan tuo nimi on enemmänkin tuosta muotoilusta, mutta en ole itsekään oikein vieläkään tuosta jujusta päässyt kiinni :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat