tiistai 18. heinäkuuta 2017

Ultra Metallic Lip

Toukokuussa tein useammankin tilauksen ColourPop:lle ja tilaukseen sieltä lähti vaikka ja mitä. Tänään ajatuksena olisi esitellä huulituotteet, jotka tilaukseen tarttuvat mukaan - tai kolme miniä sain kaupanpäällisenä, mutta näitä myös täysikokoisena löytyy myynnistä niin esitellään nekin:


Ultra Metallic Lip Dirty Birdy (ovh $6) on koostumukseltaan moussemainen metallisen lookin jättävä huulipuna, pitkäkestoinen.
Ultra Matte Lip Bad Habit (ovh $6) tämä marjaisen värinen mattahuulipuna antaa todella intenssiivisesti väriä huuliin.
Ultra Satin Lip Mini Dopey, Strip, London Fog (täysikokoisen hinta $6) ovat kaikki todella pigmenttisiä, satiinimattaisen lopputuloksen huulille jättäviä punia.


Kaikissa ColourPopin huulituotteissa, joita olen testannut, on ollut hurjasti pigmenttiä - niin myös näissä kaikissa.


Alla swatchaukset samassa järjestyksessä kuin alunperin tuotteet esittelin:


Metallipuna on hyvin erikoinen ja jää ihan sen vuoksi itselleni jemmoihin. Neljä muuta ovat totta tosiaan varsin pigmenttisiä ja vaativatkin levittämiseen hieman ehkä enemmän aikaakin - näitä ei vain kiireessä huulille vetäistä.


Pitää vielä testailla, mutta jotenkaan ensikokeilulla en ainakaan oloani tuntenut kovinkaan kotoisaksi minkään kanssa näistä lopuista neljästä - vaikka sävyt kauniita onkin.Vieläkö sinä innostut satiinimaisista/mattaisista lookeista vai ovatko ne jo OUT?

6 kommenttia:

 1. Keskimmäinen sävy on aivan ihana. Hmmpp tykkään käyttää nimenomaan huulikiiltoja, ne jotenkin freesaa heh vanhan naamani. Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulikiillot on huomattavasti helpompia kun niitä voi levittää parhaimmillaan jopa ilman peiliäkin :)

   Poista
 2. London Fog on tosi kaunis. Kyllä innostun, mutta kesällä ehkäpä enemmän just satiinisista.

  VastaaPoista
 3. Todellakin erikoinen tuo metallisävy :D En kyllä osaisi itse käyttää, mutta makuja on monia :) Mäkin jossain vaiheessa tilasin noita mattoja kolmen pakkauksen, mutta yllättävän tummia jokainen sävy. On siis vähän jääneet sivummalle mullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi eivät ole hinnalla pilattuja niin ei niin harmita vaikkei ahkeraan käyttöön jäisikään :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat